≫ 

Recept za bundevaru od gotovih kora: Miris cimeta i jeseni zovu na još jedno parče

 ≫ 

Ukusna i sutradan

Komentari

  • Ivan

    22. septembar 2021. | 17:38

    Pravio lično ali mi se nije dopala valjda nešto pogrešio,ma kn ka pokojna sremica ala je to pravila,a žena šumadinka nema pojma o bundevari,oni time hrane svinje.

    Podelite komentar

  • Maja

    22. septembar 2021. | 08:54

    Rendani dulek se malo može prodinstati na blago karamelisanom šećeru i puteru.Onda se ohladi pa se foliju kore. Probajte,preukusno je.

    Podelite komentar

  • Mery.Loo

    22. septembar 2021. | 08:12

    Uffff….. mnogo kora. Dovoljne su 2. U svakom slučaju jako ukusna!

    Podelite komentar

    • 22. septembar 2021. | 11:09

      tea

      @Mery.Loo

      za sve pite i sa sirom i visnjama stavljam 3 kore,verovatno stvar navike.

      Podelite komentar