• 0

Megan Markl traži agenta za svoje projekte. Da li to znači da se vraća starom poslu?

Šuška se da je vojvotkinja u potrazi za agentom ili menadžerom

  • 0
Megan Markl

Foto: Privatna arhiva

Megan Markl i princ Hari su nedavno presekli svoje veze sa kraljevskom porodicom i bezbedno uplovili u svoj novi život u Kanadi. Sve oči su uprte u njih, ceo svet željno iščekuje sledeći korak popularnog bračnog para, koji je nakon odstupanja postao finansijski nezavistan.

Nedavno su se počele da kruže glasine da Megan aktivno traži agenta koji će zastupati sve njene buduće projekte.

- Ako su glasine tačne, što ne isključujemo kao mogućnost, zapošljavanje agenta i menadžera ne znači da Megan želi ponovo da glumi. Agenti i menadžeri mogu profesionalno predstavljati osobu i zbog drugih poslovnih prilika, na primer da obezbede dogovor za knjigu ili razna sponzorstva – prenosi Instyle.

Još je rano da se priča o sledećim koracima Megan i Harija, jer je njihov razlaz od kraljevske porodice još svež i ne postoji način da se sazna njihov sledeći korak.

Od kada je objavljen njihov izlazak iz porodice i preseljenje u Kanadu, šuška se da je Megan potpisala ugovor sa Diznijem.

U najnovijem projektu filmskog giganta, ona je narator dokumentarca koji treba da skrene pažnju na dobrotvornu organizaciju „Slonovi bez granica“(„Elephants Wthout Borders“), koja prati i štiti životinje od lovokradica. Izvori navode da Megan ne želi novčanu kompenzaciju za rad na ovom filmu, ali i da ovaj dogovor može da nam posluži kao primer onoga što par planira da radi nakon kraljevskog razlaza.

Za sada samo Megan i Hari znaju svoje planove za budućnost.

(K.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>