• 0

Poziv za novu generaciju srednjoškolaca: Kreiraj sajt po svojoj meri

Timovi će narednih mesec dana raditi samostalno na kreiranju dodatnog sadržaja, optimizaciji i oglašavanju

  • 0
Ove dve mreže dominiraju Foto: Shutterstock

Asocijacija medija i DW Akademija raspisuju konkurs za učesnike dve radionice za srednjoškolce “Kreiraj sajt po svojoj meri” koje će biti organizovana za vreme školskog raspusta, putem ZOOM aplikacije.

Na radionica će biti obuhvaćena kompletnu obuku za kreiranje online medija, po meri mladih ljudi. Srednjoškolci će imati priliku da kroz petodnevnu radionicu, od strane eminentnih medijskih radnika Jasmine Koprivice, CEO telegraf.rs, Nenad Jaćimović, odgovornog urednika blic.rs, Slobodana Pikule, direktora video produkcije telegraf.rs, Predraga Pejčića, business analyst u Kompaniji Novosti i Miloša Jovnova, osnivač development agency, nauče kako se pravi jedan online medij.

Teme koje će se obradjivati su: šta su mediji, kako se organizuje rad u medijima, kako se piše tekst, kako se osmišljava naslov, šta su fake news  i kako ih prepoznati, kako se fotografiše, kako se pravi video, kako se reklamira na društvenim mrežama, šta je SEO a šta SEM, kako izabrati temu na wordpress-u, kako administrirati temom…

Po završetku petodnevne obuke, svi učesnici biće podeljeni u dve grupe koji će, uz mentorstvo iskusnih predavača, krenuti u izradu svog online medija. Narednih mesec dana radiće samostalno na kreiranju dodatnog sadržaja, optimizaciji i oglašavanju.

Kreatore boljeg sajta kao i tim koji je učestvovao očekuju vredne nagrade. Kompletna obuka biće online, preko zoom aplikacije, uz dodatne video priručnike koju su za ovu priliku pripremili predavači.

Na zvaničnom Youtube kanalu Asocijacije medija možete pronaći po jedno predavanje, od svakog predavača.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>