Iskustva kandidata za posao u Beogradu: "Kradu nam ideje. Teraju nas da se takmičimo kao u areni"

Da li ste imali ovakva ili slična iskustva? Pišite nam u komentarima

Komentari

 • Ništa novo

  Pre 30 godina moj seminarski rad je objavljen, a potpisan profesor

  8
  0

  Podelite komentar

 • nikolas

  I PRE 50 GODINA POSAO U JUGI SE DOBIJAO PREKO VEZE -NEKOG KOMUNJARE NA POLOZAJU !!! SADA VIDIM RADE KOVERTE SA EURIMA -KAZU MOJI POZNANICI ZA SVOJU DECU I UNUCAD A ZNA SE I TARIFA!!! MOGU DA ZAMISLIM KAKO JE MLADIMA KAD OD TAJKUNA I MAFIJE TRAZE POSAO U SRBIJI -HOROR!!!!!

  17
  0

  Podelite komentar

 • Goran

  Predlozio bih onima koji sede i cekaju da nadju posao, da pokrenu svoj posao. Neka nadju ono sto vole da rade, za cega ne treba puno para da se pokrene i da pokusaju da budu svoj gazda. Ja sam tako krenuo, bez puno para, sa strahom da cu izgubiti i ono malo ustedjeveni koje sam imao, a ne zeleci da cekam i molim da me neko zaposli i pravo da kazem uopste se ne kajem. Sad sam svoj gazda, zaradjujem vise nego dovoljno, imam nekoliko zaposlenih.

  20
  3

  Podelite komentar

  • Hmm

   @Goran

   Sve to stoji, ali mnogi puknu u pokusaju jer prvo ne shvataju da gazda mora biti najjkrvaviji radnik..krenu na siroko i poljube dno.... Ti si verovatno krenuo neki zanat, tu ima para jer ne moze biti pod kontrolom drzave sve... A sad kazem svaki posao koji je proizvodnja koja obuhvata prehranu ili prodavnica ni ne pomisljaj da krenes ako ne mislis da radis za trojicu...

   1
   0

   Podelite komentar

  • Lea

   @Goran

   I ne samo to. Gazda ne sme biti sentimentalan, narocito ako zaposljava prijatelje I rodjake jer ce ga ovi unistiti.

   0
   0

   Podelite komentar

 • Vukodlak

  Da. Ovako se maltretiraju , nasi mozgovi, I na jeftin nacin dolazi do pravih ideja, Resenja . Ovo je najgrublje ponizenje za mlade, i za sva nezaposlena lica. Drzava ne stoji , jer inspekcije ne rade svoj posao po zakonu, a zakon se ne postuje, i svi gledaju svoj interes, a ne interes postovanja svog posla. Oni su iznad zakona , i tu se prica zavrsava.

  14
  0

  Podelite komentar

 • Miki

  Treba probati sa vlastitim poslom, pa makar to bila tašna-mašna ili šverc-komerc firma. Raditi za "gazdu" je prava robija.

  29
  1

  Podelite komentar

 • Hmm

  Lakse je nekvalifikovanim kako da ne, ako neces da biras posaao imaces ga, ako ne sedeces kod kuce... Svaki pravni posao, drzavni ili ne, trazi vezu ili iskustvo, uglavnom mozes imati sve desetke i nista...

  18
  1

  Podelite komentar

Google preporuke