• 0

Da li želite bolju komunikaciju u timu i izraženiji timski duh? Prijavite se na Lideri u obrazovanju

Osim novo stečenog iskustva dobićete i konkretne alate sa kojima možete odmah da krenete da realizujete i ideje koje su vam do danas bile neostvarive

  • 0
biznis, poslovni intrevju sastanak razgovor za posao zena zene direktorka Foto: Shutterstock

Ukoliko želite da Vaš tim ima bolju komunikaciju i izraženiji timski duh, da se u timu međusobno bolje razumeju i podržavaju ili da nadogradite Vaše liderske kompetencije prijavite se za seminar koji počinje za dve nedelje.

Cilj je da se liderima u obrazovanju pruže nove tehnike i alati kako bi sa svojim timovima radili lakše i efikasnije. Da kroz radionice steknu lično iskustvo i ponesu konkretna znanja za primenu u svojim timovima. Panel diskusije će biti izvor novih ideja koje će samo da učvrste vaše pozicije lidera u obrazovanju.

Kome je seminar namenjen?

Seminar je namenjen direktorima i svim ostalima koji vode timove. Svima koji žele da preduprede negativne posledice ovog teškog vremena, da adekvatnije odgovore na pritiske, koji se vrše na njih sa svih strana, i da sa svojim timovima postignu bolje rezultate i odgovore svim izazovima.

Benefiti nakon ovog seminara?

O modelima ličnog i timskog razvoja, koje će se raditi na seminaru, se mnogo govori ali na žalost nemaju svi mogućnost da prođu kroz NLP, PCM, Coaching i HPTC edukaciju. Osim teritorijalne uslovljenosti velika stavka je i cena ovih edukacija.  Zahvaljujući velikom entuzijazmu i spremnosti svih realizatora „Lideri u obrazovanju“ za 3 dana rada i sticanja novih iskustava, imaćete kvalitetnji, lagodniji, kreativniji i efikasniji rad sa svojim timovima. Biće vam olakšano da budete pravi lideri i da više ne trošite energiju na „nerazumevanje“ u timu, među timovima i među vama.

Osim novo stečenog iskustva dobićete i konkretne alate sa kojima možete odmah da krenete da realizujete i ideje koje su vam do danas bile neostvarive.

Zahvaljujući panel diskusijama dobijate nove uvide u liderski preduzetnički mindset, alternativne načine obezbeđivanja sredstava i čuti šta imaju da kažu lideri obrazovanja iz velikih obrazovnih sistema razvijenijih zemalja sa posebnim naglašavanjem agilnog obrazovanja.

Mesto i vreme seminara:

Zbog epedimiološke situacije seminar se održava putem Livestreama

01-03. decembra 2020. Opšrinije na zvaničnoj stranici Fokus centra.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>