Regruteri su obučeni da odbace vaš CV, ako primete ovih 5 grešaka

Vodite računa kada pišete profesionalnu biografiju, kako bi je HR služba firme u kojoj želite da radite - uopšte uzela u obzir

Komentari

 • Fokus

  Naravoučenije,oni od 22 god života su najpre obučeni kako da odbiju kandidata od 45+! Ma naravno,puni su iskustva,što životnog,što radnog! Jedan kurs čini čuda!

  25
  0

  Podelite komentar

 • 7890

  Ovo što su naveli toliko je bezveze da je pravo čudo. Nekada sam ovaj posao radio i kod veoma malog broja kandidata pogrešio a da ni jedan od ovih pet razloga ljudima nisam uzimao za zlo. Analizirajte svaki pojedinačno i shvatićete zašto. Ja sam imao svoje razloge. Danas je od ovoga stvorena nauka a nikad veći broj neznalica i nesposobnih, posebno u lokalnim samoupravama, katastru, poresim upravama, insoekcijama, itd. Banke su nešto bolje.

  25
  0

  Podelite komentar

 • JA

  Sve je to glupost...evo ja obrazovan vec skoro godinu dana nemam posao, a izbor poslova je katastrofa. Ne zelim samo najgoru fizikaliju tipa pomocni radnik, radnik u proizvodnji, prodavac i sl. Jer na takvim poslovima nemas kad ni da jedes, a izrabljuju te za male pare. Ne mora posao sa faxom, ali makar neki solidan sa srednjom. I kakvi, pozvali me dvaput na intervju, prvi put za dispecera, imao sam iskustvo od cak 5 godina na toj poziciji, brzo kucam, sve full, nisam dobio posao. Druga pozicija za administrativnog radnika, traze dvojicu, razgovor full, ja opusten, samopouzdan, odgovarali mi uslovi, nisam dobio. Znaci, gomila skilova, i vise nego sto treba, i kakvi. Jbs drzavu ako samo mozes raditi u Gomexu gde ljudi stalno daju otkaz koliko je dobro. Nije ni cudo sto svi idu preko.

  25
  2

  Podelite komentar