• 0

Konkurs za novu sezonu "NIS Calling" prakse je u toku

Ovaj program je nastao kako bi studentima tre─çe, ─Źetvrte i pete godine studija (master ili apsolvent) omogu─çila sticanje radnog iskustva

  • 0
nis calling

Foto: NIS

Prijave za program traju do 20. februara, 2021. a svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti putem linka https://posao.nis.rs/prijava/nis-calling-praksa-3.

Kako bi studentima omogućila sticanje radnog iskustva, ali i više fleksibilnosti za praksu, kompanija NIS je i ove godine pokrenula program "NIS Calling" koji se zasniva na 320 sati prakse koje studenti mogu da iskoriste tokom tri meseca i usklade ih sa obavezama na fakultetu.

Program omogu─çava studentima tre─çe, ─Źetvrte i pete godine studija (master ili apsolvent), da tokom razli─Źitih sezona u godini konkuri┼íu za praksu u NIS-u, u skladu sa tra┼żenim pozicijama poput oblasti prodaje, istra┼żivanja i proizvodnje nafte i gasa, prerade nafte, naftnih i tehni─Źkim servisima, HSE-u, kontrolingu i IT-u.

Ovo je ─Źetvrta sezona "NIS Calling" prakse koju organizuje kompanija. Tokom programa, svaki student ─çe imati svog mentora koji ─çe pratiti njegov razvoj i biti im oslonac i podr┼íka tokom adaptacije na novu poslovnu sredinu i realizacije svih aktivnosti, a pored prakti─Źnog anga┼żovanja, studenti ─çe imati ┼íansu i da se dodatno obrazuju i razviju svoje ve┼ítine kroz razli─Źite radionice.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Po┼íaljite nam Va┼íe snimke, fotografije i pri─Źe na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadr┼żava sva prava nad sadr┼żajem. Za preuzimanje sadr┼żaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi kori┼í─çenja.

Komentari

Google preporuke