• 0

Steknite znanje primenjivo u praksi, studirajte Digitalne medije i komunikacije

Cilj ovog programa je da kroz sadržaj pruži studentima ona znanja koja su potrebna na tržištu rada i koja su društveno opravdana i korisna

  • 0
fdn

Foto: FDN Saša Džambić

Studije na Fakultetu društvenih nauka, po kvalitetu i savremenošću, imaju međunarodnu usklađenost sa obrazovnim i naučnim institucijama i programima, koji se realizuju na fakultetima u okviru Evropskog obrazovnog prostora i u svetu. Nastava, predavanja i praktičan rad su organizovani po najvišim standardima.

Kao kvalitetan odgovor na eru digitalizacije osnovan je studijski program Digitalni mediji i komunikacije.

Cilj ovog programa je da kroz sadržaj pruži studentima ona znanja koja su potrebna na tržištu rada i koja su društveno opravdana i korisna.

fdn

Foto: FDN Saša Džambić

Studentima se pruža mogućnost da po završetku studija mogu da se uključe u izvršavanje konkretnih radnih zadataka u bilo kojoj medijskoj kući i obezbeđuje se potrebno znanje neophodno za zanimanje diplomiranog komunikologa u različitim institucijama, organizacijama ili preduzećima koja posluju na domaćem ili međunarodnom tržištu.

Studijski program prati dinamične promene u okruženju društva i izlazi u susret potrebama za novim kompetencijama, znanjima, ali i veštinama koje privreda zahteva od diplomiranih komunikologa.

Nastavu realizuje nastavno osoblje koje predstavlja najbolju kombinaciju iskustva i mladosti, kvaliteta, predanosti, ambicioznosti, kreativnosti, međunarodnog ugleda i izuzetne pedagoške stručnosti i iskustva.

Fakultet društvenih nauka posebnu pažnju obraća na interakciju studenata i profesora, zbog čega su profesori uvek na raspolaganju studentima za sve nedoumice, uputstva i konsultacije.

fdn

Foto: FDN Saša Džambić

Iskoristite popust ranog prijavljivanja i studirajte već od 90 evra mesečno! Popust možete iskoristiti samo tokom aprila.

Sve dodatne informacije o programu Digitalni mediji i komunikacije možete pronaći na zvaničnom sajtu Fakulteta društvenih nauka klikom na OVAJ LINK.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari