• 0

Edukacija po meri biznisa

U Beogradu počela sa radom Rome Business School

  • 0
RBS

Foto: RBS

Međunarodna poslovna škola Rome Business School Beograd koja je pridruženi član međunarodno poznate Rome Business School iz Italije počela je sa upisom prve generacije polaznika za Executive MBA (Master of Business Administration) program. Rome Business School Beograd posluje po najvišim profesionalnim standardima i posvećena je edukaciji i profesinalnom usavršavanju menadžera i budućih lidera. Kroz 16 modula pažljivo koncipiranog programa polaznici prve generacije RBS u Beogradu imaće priliku da sa svetski eminentnim predavačima i konsultanatima prođu i savladaju sve tajne i tehnike koje su neophodne za uspešno upravljanje kompanijom u savremenom svetu. Predavanja će se održavati uživo na ekskluzivnim lokacijama u Srbiji i Italiji, a studenti će po završetku ove škole dobiti diplomu Rome Business School u Italiji i VIU međunarodnog Univerziteta iz Valensije, kao i 60 ESBP (Evropskog Sistema Prenosa Bodova) poena po Bolonjskoj deklaraciji.

- Program je namenjen menadžerima srednjeg i najvišeg nivoa i preduzetnicima koji žele da usavrše kompetencije i razviju svoj pun liderski potencijal. U želji da kroz znanja koja RBS pruža svojim polaznicima nadomestimo jaz između klasičnog akademskog obrazovanja i potreba savremenog biznisa, angažvali smo predavače i konsultante sa internacionalno dokazanim korporativnim iskustvom - izjavio je Srboljub Marković, direktor Rome Business School Beograd.

RBS

Srboljub Marković/Foto: RBS

Uz kvalitetna i inovativna predavanja, svetski renomirane predavače i besplatne časove engleskog jezika, ukoliko su potrebni polaznicima, ono što dodaje suštinsku vrednost Rome Business School Beograd je Savetodavni odbor škole koji čine dokazani i eminetni stručnjaci iz različitih oblasti privrede. Uloga Savetodavnog odbora je da zahvaljujući velikom iskustvu doprinosi kontinuiranom unapređenju kvaliteta sadržaja samih programa, ali i da pomognu polaznicima da kroz razmenu iskustva i umrežavanje lakše dođu do novih poslovnih prilika.

- Svet u kome živimo se neprestano menja i nameće nove trendove i pravila, zato sticanje novog znanja i kontinuirano učenje nije više naš izbor, već i nužnost. Verujem da strategije obrazovanja ne samo kod nas u Srbiji već i zemljama regiona treba da se menjaju i sve više idu u pravcu dodatnog obrazovanja odraslih. Upravo zato mi je drago što je Beograd dobio jednu ovako kavlitetnu međunarodnu poslovnu školu, koja će nastojati da se svojim kvalitetom, posebno dizajniranim programima i izuzetno kvalitetnim predavačima izdvoji i ponudi polaznicima savremena i odmah primenjiva znanja - izjavila je Jelena Ristić, član Savetodavnog odbora Rome Business School i Country Manager Mastercard za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

RBS

Jelena Ristić/Foto: RBS

Rome Business School je član međunarodne mreže PlanetaFormacion y Universidades. Ova međunarodna mreža visokog obrazovanja obuhvata 23 obrazovne institucije širom Španije, Andore, Francuske, Italije, Severne Afrike, Sjedinjenih Američkih Država i Kolumbije. Svake godine, više od 100.000 studenata iz 114 različitih država prođe obuku u našim poslovnim školama, univerzitetima i specijalističkim visokim školama koje nude kontinuirano obrazovanje i centre za stručnu obuku.

Za više informacija posetite: www.rbs.mba

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>