• 0

Kako je povratak u ofis oživeo ljubavne sastanke? "Ugovorite viđanje i popijete piće nakon posla"

Zanimljivo je i to kako rast aktivnosti na platformi možete pratiti po zonama Londona, u kojima se zaposleni sve masovnije vraćaju na svoja radna mesta

  • 0
cveće

Foto: Freepik

Mlađi radnici širom sveta, pa i iz Londona, polako se vraćaju u kancelarije, i to je znak da se društva i ekonomije oporavljaju.

Mimo promena u smislu finansija i na tržištu rada, dešavaju se i one sociološke: naime, mladi sve više žele da izlaze i praktikuju ljubavne sastanke - oflajn.

To je pokazala aplikacija za upoznavanje, gde je nedeljno prisutno oko 10.000 ljudi. Onima koji traže partnera, "Thursday" omogućava ugovaranje sastanka jednom nedeljno, a naprasno je došlo do buma.

Zanimljivo je i to kako rast aktivnosti na platformi možete pratiti po zonama u kojima se zaposleni vraćaju na svoja radna mesta. Do promene je došlo između maja i avgusta, u stambenim područjima kao što su Šordič i Fulham.

Skoro tri četvrtine od 65.000 korisnika u glavnom gradu Velike Britanije, čine mladi uzrasta od 24 i 36 godina. Ovo je jedan od pokazatelja koji sugeriše na to kako se način života i način rada menjaju tokom pandemije, izvestio je Blumberg.

Prikupljanje podataka počelo je u maju, kada je došlo do popuštanja karantinskih mera, a iz ove firme kažu da su ljudima dosadili onlajn sastanci. "Sada je ovako: ugovorite viđanje i popijete piće nakon posla", dodaju.

Video: Ugostitelji izdržali pandemiju zahvaljujući ovom rešenju: Partner koji nam je pomogao da opstanemo

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>