• 0

Program za mlade "NIS energy"

Rok za prijave na konkurs NIS-a do 21. novembra

  • 0
NIS energy

Foto: NIS

Master studenti i diplomci izabranih fakulteta, koji žele da svoje prve profesionalne korake načine u jednoj od najvećih domaćih kompanija, mogu se prijaviti na konkurs NIS-a za novu sezonu programa pod nazivom "NIS Energy" do 21. novembra 2021. godine.

Zainteresovani, koji ispunjavaju uslove konkursa, mogu poslati prijave putem linka https://posao.nis.rs/prijava/nis-energy-1.

Za program mogu konkurisati master studenti ili oni koji su diplomirali na Mašinskom fakultetu, Tehnološkom fakultetu, Elektrotehničkom fakultetu, Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija, Rudarsko-geološkom fakultetu, Hemijskom fakultetu, Poljoprivrednom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka, Ekonomskom fakultetu, Saobraćajnom fakultetu i Prirodno-matematičkom fakultetu.

"NIS Energy" je jednogodišnji plaćeni program kompanije NIS, a potrebno je da kandidati imaju manje od godinu dana radnog iskustva, odlično poznavanje MS office paketa, kao i znanje engleskog jezika. Na konkursu će biti izabrano 30 polaznika. Više informacija o programu na https://www.nis.rs/nis-energy

NIS energy

Foto: NIS

Izabrani kandidati će rad u NIS-u početi u februaru 2022. godine, a tokom celokupnog trajanja programa imaće stručnu podršku mentora iz kompanije. Za polaznike će, takođe, biti organizovani različiti treninzi, stručna predavanja i obuke, kao i rad na individualnom projektu. Polaznici zaključuju Ugovor o radu na određeno vreme u trajanju od godinu dana, a nakon završetka programa dobijaju mogućnost da se zaposle u kompaniji. Na ovaj način NIS će, kao kompanija koja angažuje više od 11.000 zaposlenih u Srbiji i regionu, nastaviti sa praksom da pruža šansu mladim domaćim stručnjacima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>