• 0

"Ja sam mladi Putin, izvozim kulturu kao Rusija naftu": Reper uskoro pakuje kofere, sklapa novi biznis?

"Provodićete mnogo vremena tamo", rekao je Kanjeov savetnik

  • 0
Kanje Vest, Vladimir Putin

Foto: Tanjug/AP

Prema izveštajima, američki reper Kanje Vest, poznat i kao Je (Ye), uskoro će otputovati u Rusiju gde će se, između ostalog, sastati s predsednikom te zemlje, Vladimirom Putinom, ali i gde bi trebalo da realizuje poslovne dogovore s tamošnjim magnatima.

To je, piše RT, logičan sledeći korak za umetnika koji je sebe nekada nazivao "mladi Putin". Naime, u jednom intervjuu iz novembra, Vest je rekao da on "izvozi kulturu kao što Rusija izvozi naftu".

Vest koji je, inače, i zvanično promenio ime u Je tokom 2021, otputovaće u Moskvu kasnije ove godine da bi održao svoje prve nastupe u Rusiji i ostvario poslovne dogovore sa tajkunom iz oblasti imovine - Arasom Agalarovim i njegovim sinom, muzičarem Eminom.

Prema pisanju magazina "Billboard", a na osnovu reči Kanjeovog savetnika Amira Sudana, "reper bi trebalo da pomogne Eminu da poveća svoju međunarodnu reputaciju kao pevač".

Takođe, Kanje očekuje da će "bilo kakvi neotkriveni poslovi koje sklopi sa Agalarovim dodati milijarde dolara njegovom već ogromnom bogatstvu".

- Provodićete mnogo vremena tamo - rekao je Sudan za "Billboard", dodajući da će Rusija rep zvezdi biti "drugi dom".

Agalarovi su, navodi dalje RT, već navikli da se "udvaraju" stranim investicijama, te su se tako dogovorili sa Donaldom Trampom da dovedu izbor za Mis Univerzuma 2013. u Moskvu, a kasnije su, navodno, razgovarali o projektu izgradnje Trampovog tornja u ruskoj prestonici.

Kanje Vest, Kanye West

Kanje Vest / Foto: Profimedia/RB/Bauergriffin.com

Međutim, Je takođe namerava da se sastane sa Putinom. Prema "Billboard"-ovom izveštaju, reper je zamolio ruskog predsednika da prisustvuje jednoj od njegovih "Sunday Service" predstava u Moskvi. Iako Putin nije ljubitelj rep muzike, "Billboard" ističe da bi Vest i on mogli da "nađu zajednički jezik u zajedničkoj hrišćanskoj veri".

Bez obzira na to da li će do ovog sastanka doći, Kanjeovo putovanje u Rusiju je predviđeno za neki period tokom dolazećeg proleća ili leta, u zavisnosti od njegovog rasporeda.

Video: Anja je prošla ceo biznis pa prešla u konkurenciju: Kako je raditi s herojima današnjice?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>