Ako znate ovaj "zanat", beogradski restorani nude platu od 180.000 dinara: Potražnja sve veća

Komentari

  • Mirjana

    1. februar 2022 | 23:54

    Majstor za ovo jelo se skoluje 5god. Boze pomozi ko je ovdje glup!

  • Ana

    1. februar 2022 | 20:11

    Pravi susi majstor se skoluje po 5g za to, ta plata je mozda za neke priucene.

  • Nisam majstor

    1. februar 2022 | 16:42

    Ali pazi tekst kod nas se placa od 120.000-180.000 a u Dubrovniku i preko 2500€ 🙈😂😂😂😂 Sto znaci kod nas te placajuax 1500€ Pa ljudi pre bih radila u Dubrovniku, nego ovde a hoce gazde vrhunski susi... E pa sto bi Dara rekla "Puno kosta!"

  • Roki

    1. februar 2022 | 16:19

    Majstor je majstor. Vi bi hteli ,za minimalac. Mozete dobiti samo stapice. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

  • Vukodlak

    1. februar 2022 | 16:16

    Pozamasna plata za majstora, a oni spavaci u skupstini -SPAVACI, IMAJU PO 300.000din. Njima nije pozamasno.

    • 1. februar 2022 | 16:57

      Aca

      @Vukodlak

      Da ali oni vode drzavu oni I trebaju da imaju

  • Marina

    1. februar 2022 | 16:09

    Zato nikad više crevnih infekcija. I lekari tvrde da suši nije za naš organizam.

  • Aca

    1. februar 2022 | 15:53

    Pitanje za sve da li se isplati u magacinu raditi od 07-15h svaka subota 40.000 plata. Molim odgovor ozbiljnih ljudi.

    • 1. februar 2022 | 16:27

      ..

      @Aca

      Naravno da se isplati,svaki rad se isplati...

    • 1. februar 2022 | 20:57

      Vukodlak

      @Aca

      Kada,nemas drugu mogucnost ,ti to moras. Predji u politicare,pa neces biti magacioner. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

  • 🐴

    1. februar 2022 | 15:03

    Dobar Dan rođaci

    • 1. februar 2022 | 15:22

      Ekdokustodijan

      @🐴

      Питам се питам, да ли ти умеш било шта друго да напишеш. Или ти је кад си био мали пао грамофон на главу, па ти се "плоча" покварила па сад трокира?!?!?!

  • Roto

    1. februar 2022 | 14:31

    Zivo meso puno bakterija , nesto najgore sto mozete staviti u stomak.

    • 1. februar 2022 | 17:41

      Hele

      @Roto

      Ocigledno da se nerazumete u propremu, i vama zelim da ostanete na pasulju i sarmi

  • Zoro osvetnik

    1. februar 2022 | 14:28

    A šta da radimo mi,koji umesto suši,pravimo hranu s'ruke??? 🤔🤔🤭🤭🤗🤗

    • 1. februar 2022 | 14:46

      Miile

      @Zoro osvetnik

      a ja mislioi sa štapići jedu...čuj s uši

  • Ivana

    1. februar 2022 | 14:28

    Ne volim suši. Kad su mi doneli, dala sam ga mački.

  • Boki

    1. februar 2022 | 13:52

    Samo 180.000 din.. Za te pare necu da pravim suši.. Ispod 500.000 nista..

  • Kuvar

    1. februar 2022 | 13:49

    Neka hvala idem u Austruju