• 0

Maistra Hospitality Group: Idealno mesto za nove profesionalne prilike tokom cele godine

Uz platu, Maistra organizuje i plaća smeštaj svim zaposlenima kojima je isti potreban

  • 0

Isto tako, zaposleni imaju pravo na dva topla obroka i naknadu za prevoz na posao. Isplaćuju se dodaci na platu, odnosno regres za godišnji odmor, novogodišnja i jubilarna nagrada, uz brojne druge pogodnosti. Kompanija nudi odlične uslove na tržištu rada, o čemu svedoči činjenica da uskoro kreće s mesečnom isplatom novčanih nagrada u neto iznosu u vrednosti od 1.000 kuna (oko 130 evra).

Korporativna kultura i briga o trenutnim, ali i potencijalnim zaposlenima, okosnica su svakog kvalitetnog poslovanja, a toga je svesna i jedna od vodećih hrvatskih kompanija za hotelijerstvo, ugostiteljstvo i turizam. Maistra Hospitality Group kontinuirano pokazuje zašto se nalazi među najpoželjnijim poslodavcima, naročito kada su u pitanju mlade radne snage i talenti željni novih znanja i razvoja kompetencija.

Maistra Hospitality Group poslovnim poduhvatima i težnjom ka izvrsnosti uspešno menja perspektivu hrvatskog turizma koja zahvaljujući sve većoj ponudi objekata otvorenih tokom cele godine, izlazi iz okvira sezonalnosti i pozitivno utiče na otvaranje novih radnih mesta, podsticajne uslove rada za svoje zaposlene i omogućava trajanje radnog odnosa tokom cele godine. Jedan je od regionalnih i nacionalnih turističkih lidera, pre svega u luksuznom turizmu. Ovaj turistički biser mediteranskog gostoprimstva može se pohvaliti dodatnim zamahom u stvaranju jedinstvenih poslovnih prilika i kreiranju raznih oblika karijera.

Maistra Hospitality Group

Foto: Maistra Hospitality Group

Maistra u svom portfelju ima sve veći broj objekata najviše kategorije, pre svega u Rovinju i Zagrebu, koji posluju tokom cele godine, što otvara nove mogućnosti zaposlenima. Zahvaljujući takvoj ponudi otvaraju se nova radna mesta, pa Maistra već sada traži 120 zaposlenih na sledećim radnim pozicijama: kuvar, kuvar specijalista, kuvar u fine dining restoranu, servir, konobar, konobar specijalista , barmen, sommelier i konobar u fine dining restoranu, a početak rada je odmah. Jedna od glavnih prednosti Maistre kao poslodavca jeste mogućnost ujednačenog rasporeda rada i organizacija fiksnog radnog vremena, što doprinosi ublažavanju nivoa stresa kojoj su mladi zaposleni neretko izloženi na početku karijere.

Podsetimo, Maistra Hospitality Group trenutno zapošljava dve hiljade ljudi. Nudi najbolje uslove rada na tržištu pri čemu je unapređenje materijalnih prava zaposlenih kontinuirani proces. Uz platu u skladu s kolektivnim ugovorom, Maistra organizuje i plaća smeštaj svim zaposlenima kojima je isti potreban. Isto tako, zaposleni imaju pravo na dva topla obroka, kao i naknadu za prevoz na posao. Isplaćuju se dodaci na platu, odnosno regres za godišnji odmor, novogodišnja i jubilarna nagrada, uz brojne druge pogodnosti. Uz to, uskoro kreće mesečna isplata novčanih nagrada u neto iznosu u vrednosti od 1.000 kuna, odnosno oko 130 evra. Svi zainteresovani za zaposlenje u Maistra Hospitality Group svoje prijave mogu da pošalju na Maistra Posao - Natječaji i otvorena molba - Prijavite se!

Maistra Hospitality Group

Foto: Maistra Hospitality Group

Maistra stalno ulaže u osmišljavanje i sprovođenje sopstvenog sistema edukacija za sve zaposlene, od sezonaca do menadžmenta, u potpunosti prilagođenih sopstvenim potrebama. Novi program Maistra F&B Bootcamp prilika je za nadogradnju stručnih F&B znanja kroz učešće u edukativnim radionicama koje potpisuju vrhunski kuvar Jeffrey Vella i njegov tim pomno odabranih poznavalaca ukusa i mirisa gastronomskih specijaliteta. Maistra F&B Bootcamp je program koji obuhvata seriju masterclassova u trajanju od nedelju dana, a teme edukacija usko su vezane uz kulinarstvo, sommerlierstvo, barmenstvo, pripremu koktela i postizanje najviših standarda usluživanja. Uz upijanje praktičnih kulinarskih ideja i tehnika, rame uz rame sa gastronomskim zvezdama, nema sumnje da će Maistra podići kvalitet rada već u predsezoni.

Maistra nije zaboravila ni na dodanu vrednost edukativnih tečajeva. Najuspešniji polaznici F&B Bootcampa osvajaju priliku za druženje sa svetski prepoznatim chefovima na nadolazećem Weekend Food Festivalu u Rovinju, ali i mogućnost celogodišnjeg rada u elitnim istarskim hotelima s 5 zvezdica poput Grand Park Hotela Rovinj. Festival se održava početkom maja, a reč je o jedinstvenom događaju koji na jednom mestu okuplja najbolje međunarodne i domaće stručnjake iz sveta gastronomije, ugostiteljstva i miksologije, kao i eksperte za vina, ulja i kafe.

Svi zainteresirani za rad i profesionalni razvoj u Maistra Hospitality Group mogu da se prijave na linku F&B BOOTCAMP (maistra.com). Prijave traju do 20. marta.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>