• 1

Traže osobu za verovatno najneobičniji posao u regionu: Ima veze s luksuznim vilama

Vila košta 4.900€ za sedam dana

  • 1
Lux vila sa bazenom

Foto: Shutterstock

Dok se primičemo letu, Hrvatska ponovo "radi" intenzivno na svojoj kvalitetnoj turističkoj ponudi koja, naravno, u fokus stavlja more, odnosno Jadran.

Luksuzne vile se naširoko traže, i to sve više iz godine u godinu, ali čar da uživaju u njima ne moraju da osete samo gosti sa dubokim džepom, već i zaposleni.

Naime, U Hrvatskoj je osvanuo zanimljiv oglas za posao, koji bi mogao biti praćen natpisom: Testiranje sadržaja luksuzne vile.

Da, dobro ste pročitali, budući radnici jedne vile na Korčuli imaće obezbeđen besplatan smeštaj, koja se za goste, inače, u predsezoni izdaje za čak 700 evra po danu.

Tačnije, vila košta 4.900€ za navedeni period rada, od 7 dana, od ponedeljka do nedelje. Radno vreme je osam sati. Od kandidata za ovaj krajnje neobičan "posao", očekuje se da naprave kratak video "dnevnik" svaki dan.

Ovaj oglas je objavljen na platformi za zapošljavanje, PickJobs.

Firma, dodaje se, zapošljava dve osobe koje će testirati sadržaje u vili, radi pripreme za nadolazeću letnju sezonu, piše Poslovni dnevnik.

"Naša vila ima pregršt sadržaja koji su na raspolaganju gostima za vreme njihovog boravka, stoga smo raspisali navedeni oglas kako bismo bili potpuno spremni za novu sezonu", kažu vlasnici vile, locirane na poznatom hrvatskom ostrvu.

Iz PickJobs-a kažu kako na platformi ima mnogo atraktivnih i pomalo neobičnih oglasa, a razlog za to je, verovatno, šarolika baza korisnika.

Hrvatska, more, Istra, letovanje

Istra / Foto: Shutterstock

Detalji o poslu

Obavljao bi se, dakle, u trajanju od sedam dana, a sadržaji koje treba testirati su: kajaci, bicikli, trotineti, stoni tenis, stoni fudbal, teretana, bilijar, PS4, trambolina, mreža uz more, ljuljaške, ležaljke.

Osim navedenih sadržaja, posao uključuje i proveru čistoće vile, testiranje kompletne funkcionalnosti kuhinje (testiranje svih aparata), soba (dušeci, klime, ormari), kupatila, dnevnog boravka, vešernice i dvorišta. Takođe, kontroliše se urednost plaže, ocenjuje se domaćin (osoba koja dočekuje goste) i ostavlja se recenzija za korčulsku vilu.

Idealni kandidati za ovu poziciju su: u dobroj formi, sportskog duha, komunikativni, oni koji imaju iskustvo sa video zapisima. 

Oglas je aktuelan do 23. marta, a uz prijavu, kandidati moraju dodati kratki video zapis kako će rasporediti sadržaje, tačnije kakva je organizacija po danima. Ono što se nigde ne pominje jeste plata.

Video: Hotel u kome noć košta 5.000 evra, piće 150: Zavirite u dragulj jezera Komo za one sa dubljim čepom

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>