Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Buzga
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • nibrS

    09. maj 2022 | 19:04

    Odradiš svojih 15-ak sati svaki dan i to samo sedam dana u sedmici... Ostalo vrijeme uživaš... Voleo bih vidjeti tog kuvara koji je kod njih zaradio 4500 Eura...

  • 😎

    09. maj 2022 | 16:19

    Kuvajte im pečurke ludaje, njima u životu ne bih kuvao.

  • NekoSaIskustvom

    09. maj 2022 | 15:49

    Mnogo toga zavisi i koje mesto u Hrv. Mnogo su vece plate u Dubrovniku, Hvaru,Rovinju, Opatiji. Radio sam na Hvaru za 1500-2000e kao kuvar, smestaj u sklopu restorana, hrana obezbedjena, plata sa strane bukvalno, minimalni troskovi.