• 1

Tražite prvi posao? Kompanija Valoris otvara vrata mladim ljudima

Brojnim uspešnim korporacijama širom sveta usluga kontakt centra veoma je važan segmet poslovne strategije i predstavlja glas kompanije

  • 1
Kompanija Valoris Foto: Valoris

Korisnički servis predstavlja važan izvor informacija o tržištu, kupcima ali i o konkurenciji, a u isto vreme je i bitan deo marketing i prodajne strategije. Kompanija Valoris koja je nedavno počela sa radom u našoj zemlji, pruža upravo takvu vrstu usluga kao što su korisnička podrška, korisničko iskustvo, briga o korisnicima i tehnička podrška.

Priča kompanije Valoris počela je 2006. godine kada su obavili prvi poziv. Od tada ova kompanija kontinuirano raste, specijalizujući se za efikasno upravljanje interakcijama sa klijentima i razvijanju novih radnih procesa kako bi efikasno zadovoljila potrebe svakog projekta.

Kompanija Valoris, sa sedištem u Rumuniji, danas pruža integrisane outsourcing usluge. Saradnja sa klijentima podrazumeva da zaposleni Valoris kompanije vrlo brzo postaju deo tima matične kompanije.

Kompanija Valoris je prepoznala tržište Srbije kao veoma dobro za svoj vid poslovanja, otvarajući mogućnost zaposlenja proaktivnim ljudima sa različitim iskustvom i različitim veštinama.

Prednost koju pruža zaposlenje mladima u ovoj kompaniji je mogućnost izgradnje profesionalne karijere čak i ako nemaju nikakvo prethodno profesionalno iskustvo. Prosečna starost kolega u Rumuniji je ispod 25 godina i 90% sadašnjih menadžera i dalje napreduje u kompaniji.

Brojne obuke i treninzi mladih za krajnji cilj imaju postavku dobre osnove, koja ne samo da stvara efikasan tim, već gradi dugoročne odnose između zaposlenih i kompanije.

Valoris tim je doprineo rastu i razvoju kompanija iz 13 različitih industrija, i uvek se prilagođavao zahtevima svakog tržišta i pokrivo sve usluge koje su potrebne za uspešno poslovanje klijenata. Za to vreme je generisao najbolje potencijalne klijente, pružao kvalitetnu podršku za pretprodaju i prodaju i omogućio dodatni prihod pomoću tehnika povećanja prodaje.

Ukoliko i vi želite da sigurnim koracima i znanjem stranog jezika gradite internacionalnu karijeru u sigurnoj i stabilnoj kompaniji, ostvarite odličnu zaradu i brojne pakete benefita, Valoris vam otvara vrata korporativne karijere i omogućava vam brojne obuke, usavršavanja i rad na sebi.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    8. jun 2022 | 14:34

    To u ovakvim uslovima rada i prebrzom načinu života jeste zapravo-prava mera. Glasajmo zaaaaaaaaaa..... Nisu najbogatije I najrazvijenije zemlje glupe što su uvele 4 radna dana!!!!!!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>