• 0
 ≫ 

Ako ste ikada želeli da uživate u slatkišima i za to budete plaćeni, sada imate šansu

 ≫ 

Na oglas se, u roku od dve nedelje, javilo već više od 100.000 osoba

  • 0
bombone

Foto: shutterstock.com

Jedan oglas za posao u Kanadi privukao je veliko interesovanje, jer se traži takozvani "generalni direktor za bombone". Zapravo, funkcija je "chief candy officer" (CCO) i pretpostavlja da zaposlena osoba mesečno isproba oko 3.500 komada slatkiša kompanije Candy Funhouse.

Kako prenosi Biznis Insajder, budući CCO mora biti osoba starija od pet godina, a za ovaj "slatki" posao o kojem verovatno mnogi maštaju - predviđena je zarada u visini od 100.000 kanadskih dolara, odnosno oko 77.000 evra godišnje.

Posao se, kako se navodi u oglasu, može obavljati i kod kuće, ali je uslov da kandidat živi na severu američkog kontinenta.

Portparolka kompanije, Vanesa Janakijevski-Rebelo, objasnila je da ta firma ima već tri osobe koje testiraju bombone, a sada traži šefa koji bi imao "zlatne pupoljke ukusa". Zadatak bi bio da, kroz testiranje slatkiša, odobri nove proizvode.

Na oglas se, u roku od dve nedelje, javilo već više od 100.000 osoba. "Većina kandidata su odrasli, ali među njima ima i 25 odsto dece", navela je portparolka.

Video: Podeljeno 140.000 vaučera za odmor u Srbiji

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>