• 0
 ≫ 

"Program za menadžere i preduzetnike": U toku upis druge generacije polaznika Rome Business School u Beogradu

 ≫ 

Prvi polaznici Executive MBA programa, međunarodne poslovne škole, upisani su u novembru prošle godine

  • 0

Video: Svečano otvaranje Rome Business School kampusa u Beogradu

Predstavnici Rome Business School sa sedištem u Beogradu, koja je pridruženi član Rome Business School iz Italije, svečano su obeležili početak školske godine i najavili novi upis polaznika na njihov Executive MBA program.

"Ideja je bila da damo našim polaznicima jedan novi osvrt i saznanja iz prve ruke na polju biznisa", istakla je Rajka Šinik Vulić, direktorka Rome Business School Beograd.

Međunarodna poslovna škola je počela sa radom u junu 2021. godine, a prvi polaznici programa upisani su u novembru.

- Naša škola ima jedan holistički pristup edukaciji i biznisu i kroz 16 modula prolazi se kroz sve one elemente koji su značajni za svakog čoveka koji se nađe na rukovodećoj poziciji, bilo da je reč o multinacionalnoj kompaniji, nekoj domaćoj ili sopstvenom biznisu - objašnjava Vulićeva.

Program traje 21 mesec, a nastava je koncipirana jednom mesečno u vidu produženog vikenda.

- Naši polaznici su ljudi koji su već pozicionirani visoko u svojim firmama i da bi to moglo da funkcioniše, kako bi uskladili privatne i poslovne obaveze zajedno sa školom, tako smo i koncipirali - dodaje direktorka.

Moduli obuhvataju globalnu ekonomiju i biznis, strateško planiranje i menadžment, menadžment prodaje, accounting, finansije, marketing, hr teme...

- Polaznici kroz različite module stiču sve one funkcije koje su praktično značajne upravljačke funkcije u svakoj kompaniji - dodaje direktorka.

U toku upis druge generacije

Dirketorka Rome Business School u Beogradu naglasila je da je u toku upis druge generacije Executive MBA programa koji počinje sredinom novembra.

- Svi zainteresovani koji ispunjavaju uslove minimum pet godina menadžerskog iskustva, dobro poznavanje engleskog jezika i završen fakultet su svakako dobrodošli - naglašava direktorka dodajući:

- Predavače smo birali jako pažljivo, ideja je bila da damo našim polaznicima jedan novi osvrt i saznanja iz prve ruke iz biznisa. Naši predavači imaju itekako veliko korporativno iskustvo, a mnogi od njih i konsalting iskustvo i praktično mogu da daju savete ljudima iz prve ruke i sopstvenog iskustva.

Rome business school

Foto: Nikola Anđić

Program duplih diploma

S obzirom da je ova međunarodna poslovna škola otvorena kao pridruženi član Rome business school iz Italije, svojim studentima nudi program duplih diploma.

- Istovremeno škola ima saradnju i sa Univerzitetom u Valensiji. Tako da naši polaznici stiču diplomu i iz Italije i sa Univerziteta u Valensiji, kao i 60 poena po bolonji koji se priznaju za ljude koji se odluče za doktorske studije - zaključuje direktorka.

Za više informacija posetite: www.rbs.mba

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>