• 0

Majka troje dece dala otkaz i postala domaćica: Za dve godine zaradila 170.000 evra

U septembru 2019. godine napravila je prva tri sosa koja su doživela pravu ekspanziju

  • 0

Majka troje dece zaradila je 150 hiljada funti (oko 170.000 evra) za dve godine na sporednom poslu, nakon što je shvatila da je njena karijera "zaglavila" i da joj je potrebna promena.

Sa strašću prema hrani, Dominik Vulf (44) počela je da razvija ideje i recepte za soseve, menjajući sterilan posao, onim od kuće.

U septembru 2019. godine napravila je prva tri sosa, koja su doživela pravu ekspanziju, kako je prodala čak 250 proizvoda na Božićnom marketu. Rani uspeh ohrabrio je Dominik da investira 3.000 funti (oko 3.400 evra) i otvori "The Woolf's Kitchen" prenosi britanski The Sun.

U početku je soseve prodavala lokalnim radnjama, a kada se pročulo za njen brend, ubrzo se našla i na policama jednog od britanskih lanaca supermarketa.

Priznajući da nije lako "uravnotežiti sve", Dominik je istakla da je znala da mora "da učini nešto za sebe" nakon što je dobila decu (5, 6 i 8 godina).

Ističe da bi napravila dobit veću od 150 hiljada funti, da joj pisanje njenog kuvara nije oduzelo vreme.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Dominique Woolf (@dominiquewoolf)

- Povremeno osećate krivicu kao mama, ako ne provodite dovoljno vremena sa svojom decom i ne želite da požalite što niste proveli to vreme - dodala je.

Takođe, Dominik je osvojila i izazov Džejmija Olivera u martu, nakon čega je objavila svoj kuvar "Dominique's Kitchen" koji je bio bestseler Sunday Times-a.

Zoran Joksimović se takođe pre desetak godina vratio poljoprivredi, a danas ponosno stoji iza porodičnog biznisa Zet's Orchard koji proizvodi srpski barbekju sos.

Video: Mleko od kobile jedno je od najskupljih na svetu: Pola litre košta 1770 dinara a vredi i mnogo više

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>