• 1

Šta ove godine čini dobrog menadžera u Srbiji?

Srpska asocijacija menadžera i ove godine tradicionalno je održala SAM gala događaj, u okviru koga je pojedincima i kompanijama dodelila godišnje nagrade, za uspehe i doprinose koje su ostvarili ove poslovne godine

  • 1
Godišnje nagrade Srpske asocijacije menadžera Foto: Ona.rs/Žarko Radovančev

Jelena Galić, izvršna direktorka "AIK banke" je menadžer godine u izboru Srpske asocijacije menadžera. Kompanija "Đenerali osiguranje" je najbolji poslodavac. OTP banka je najodgovornija društvena kompanija, dok je Milan Matić mladi menadžer godine iz kompanije "Delta transportni sistemi".

Proglašene su i specijalne nagrade žirija. Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović u kontekstu aktuelne energetske krize, apelovala je na najveće kompanije u zemlji da povećaju energetsku efikasnost i najavila 920 miliona evra investicija u idućoj godini za smanjenje emisije štetnih gasova.

Izvršna direktorka SAM-a, Jelena Bulatović, rekla je za Telegraf Biznis šta odlikuje dobrog menadžera ove godine. O tome pogledajte u videu na kraju našeg teksta.

Nastalo u cilju afirmisanja kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i novinara koji se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja kao i razvoj liderstva među mladima, SAM Gala veče okuplja predstavnike poslovne zajednice, javnog i kulturnog života kao i veliki broja medija.

A gde je Gala, tu su i svečane odevne kombinacije, koje se čuvaju za posebne prilike. Opširnije čitajte u našoj rubrici ONA. rs

Video: Šta ove godine čini dobro menadžera?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>