• 0

Koliko Lili Kolins zarađuje po epizodi u "Emily in Paris"? Procenjuje se da ta suma dostiže i 300.000 evra

Sporedni glumci u popularnoj seriji "Stranger things" plaćani su oko 235.000 evra po epizodi prenosi Cosmopolitan

  • 0
TV Emily in Paris Foto: Tanjug/AP

Neki je vole, neke nervira, ali istina je da mnoge zanima u kom pravcu će ići odluke Emili u Parizu, u istoimenoj hit Netfliksovoj seriji, čija treća sezona počinje danas.

Proporcionalno, popularnosti koju je serija donela preko malih ekrana, raste i vrednost Emili, odnosno Lili Kolins, no ipak, platforma nikada javno nije iznela detalje koliko plaća britansko-američku glumicu.

"Biće poprilično bogata zbog slatkog Netfliksovog novca", piše Cosmopolitan.

Kako navode, Dženifer Lorens je zaradila 25 miliona dolara (oko 23,5 miliona evra) za ulogu u Netfliksovom ostvarenju "Don't look Up", dok je Vilu Smitu navodno plaćeno 35 miliona dolara (oko 33 miliona evra) za "Bright 2" i  pre nego što je film otkazan usred snimanja.

Kada je reč o serijama, sporedni glumci u popularnoj seriji "Stranger things" plaćani su 250.000 dolara (oko 235.000 evra) po epizodi, dok je na primer glavna glumica Vinona Rajder dobijala 350.000 dolara (oko 330.000 evra) po epizodi, navodi Cosmopolitan.

S obzirom da je "Emily in Paris" u rangu sa "Stranger things", pretpostavlja se da Lili Kolins dobija oko 300.000 dolara (oko 280.000 evra) po epizodi.

Trenutno, prema Celebrity Net Worth, vrednost Lili Kolins procenjena je na 25 miliona dolara (oko 23,5 miliona evra). U prilog tome ide i porodična nekretnina u Holivudu, koju je prodala 2018. godine za 2,99 miliona dolara (2,8 miliona evra).

Ako se u to uzme u obzir i da je njena majka navodno prenela nekretninu na Beverli Hilsu na njeno ime, a čija je vrednost procenjena na 12,5 milona dolara (oko 11,7 miliona evra), može se zaključiti da glumica samo u nekretninama ima 14 miliona dolara (oko 13,2 miliona evra).

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Na sve to, treba dodati i da je Lili ćerka popularnog britanskog rokera, Fila Kolinsa, čija je vrednost procenjena na neverovatnih 300 miliona dolara (oko 282,8 miliona evra).

Za kraj, Kolinsova je bila lice i raznih reklama, među kojima se našao i brend Kartijer.

Video: Glumica Bojana Grabovac o tajnama iza kamere: Kakav je posao umetnika, a kakav biznismena

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>