• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Konkurs za 7. sezonu programa "NIS Calling": Prilika za studente da pohađaju praksu u NIS-u

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kompanija NIS jedan je od najpoželjnijih poslodavaca za mlade u Srbiji i otvorena za inovacije, energiju i sveže ideje koje donose mlade kolege

  • 0
NIS Calling Foto: Promo/ NIS

Zbog toga NIS poziva studente odabranih fakulteta da započnu plaćenu praksu u kompaniji kroz sedmu sezonu programa "NIS Calling". Na ovaj način kompanija pruža šansu mladima da steknu iskustvo u oblasti naftne industrije i primene svoje znanje u praksi.

Na konkurs koji je otvoren do 24. aprila mogu se prijaviti studenti treće, četvrte i master studenti Rudarsko-geološkog, Mašinskog, Elektrotehničkog, Ekonomskog, Tehničkog, Fakulteta organizacionih nauka, Tehnološko-metalurškog, Saobraćajnog, Pravnog, Prirodno-matematičkog, Fakulteta tehničkih nauka i Hemijskog fakulteta. Zainteresovani kandidati takođe treba da poseduju dobro znanje engleskog jezika, kao i poznavanje MS Office paketa. Prijave se mogu podneti ovde, a odabranih 30 kandidata praksu će započeti početkom jula.

Jedna od prednosti programa "NIS Calling" je njegova fleksibilnost jer omogućava polaznicima da 480 radnih sati prakse iskoriste tokom četiri meseca i usklade ih sa obavezama na fakultetu. Takođe, programom je predviđeno da svaki polaznik dobije svog mentora koji prati njegov rad i, u skladu sa unapred razrađenim planom, pruža mu podršku tokom aktivnosti u kompaniji i u toku adaptacije na novu sredinu. Studenti imaju i priliku da steknu dodatno obrazovanje na Korporativnom univerzitetu kompanije NIS, na kojem predaju renomirani domaći i strani stručnjaci iz različitih oblasti. Predviđeno je da se praksa sprovede na lokacijama NIS-a u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Kikindi, Elemiru i Čačku.

U prethodnih šest sezona programa, praksu u NIS-u prošlo je 170 polaznika, od kojih je 50 ostalo da radi u kompaniji. Više o programu "NIS Calling" na NIS Calling - NIS Praksa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>