• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastavite studiranje na Fakultetu društvenih nauka! Završite osnovne i master studije već od 90 evra mesečno!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Specijalni popust za nastavak studija i prelazak sa drugih fakulteta

  • 0
FDN Foto: Promo/ Saša Džambić

Fakultet društvenih nauka je obezbedio odličan popust za sve koji žele da nastave studiranje na ovom fakultetu, a studijski program osnovnih studija između kojih možete da birate su Ekonomija, Digitalni mediji i komunikacije i Informacione tehnologije, odnosno Ekonomija, Digitalni mediji i komunikacije i Menadžment kada su u pitanju master studije.

Više ne morate da brinete kako ćete uskladiti posao i privatne obaveze sa Fakultetom, jer je na FDN studiranje potpuno prilagođeno vama kako biste uskladili svoje poslovne i privatne obaveze sa studijama.

Celokupan materijal koji vam je neophodan za učenje i polaganje ispita se nalazi na platformi kojoj možete da pristupite u bilo koje doba dana, bilo koji dan u nedelji.

Konsultacije profesora su u prepodnevnim i popodnevnim terminima, tako da uvek možete biti u prilici da uskladite vaše obaveze i da dođete do Fakulteta kako biste imali uživo konsultacije. Takođe, profesori su vam stalno na raspolaganju putem mejla ili drugih vidova onlajn komunikacija.

FDN Foto: Promo/ Saša Džambić

ODLIČNA PONUDA

Mogućnost plaćanja na 12 rata po 90 evra.

BROJ MESTA JE OGRANIČEN

Zbog ograničenog broja mesta najbolje je da se prijavite što pre i po povlašćenim cenama zauzmete svoje mesto.

Fakultet društvenih nauka je obezbedio budućim studentima da godišnju školarinu plate na 12 jednakih rata, ukoliko se prijavite na vreme.

Fakultet društvenih nauka nudi mogućnost da posetite Fakultet, vidite prostorije i uslove za studiranje, porazgovarate sa našim savetnikom za upis o svim pitanjima koja su vezana za prelazak i studije. Termin za obilazak Fakulteta može se zakazati putem broja telefona 011 77777 00 ili slanjem mejla na prijava@fdn.edu.rs.

Kako biste obezbedili svoje mesto na vreme potrebno je da se prijavite putem elektronske prijave ili da nas kontaktirate putem telefona na broj 011/ 77 777 00.

Više o studijskim programima saznajte OVDE.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>