• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zaradila milion dolara od filtera za Snapchat, pa kupila kuću iz snova

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena je osmislila platformu za filtere na društvenim mrežama

  • 0

Žena po imenu Sajrin osmislila je platformu za kreiranje smešnih filtera za korisnike društvenih mreža. Njen dizajn uključuje bilo šta, od filtera koji stavlja guštera na vašu glavu do drugog koji čini da izgledate kao lutka.

Ono što je počelo kao hobi ubrzo je postalo veliki posao za Sajrin, koja je zaradila preko 1.000.000 dolara samo prošle godine. Njena unosna karijera joj je takođe omogućila da kupi svoju kuću iz snova u Arkanzasu, SAD, direktno za gotovinu koja je napravljena od njenih sočiva i filtera na društvenim mrežama.

Smešten u njenom kraju iz snova u Litl Roku, Sajren je opremila svoju kuću sa nekoliko arkadnih mašina, ogromno jezero i krivudavo stepenište, što je bio jedan od njenih doživotnih ciljeva.

Uspela je da postigne finansijsku slobodu nakon samo pet godina u industriji kreirajući proširena sočiva, a čak je uspela da penzioniše svoju majku, Kristin Ganzon. Uprkos tome što nije imala prethodno iskustvo kodiranja, Sajrin sada zarađuje u proseku između 20.000 i 30.000 dolara po filteru, a 2022. godine je zaradila preko milion dolara po prvi put u svojoj karijeri.

Kuća u Arkanzasu Printskrin: Caters TV MRSS

- Radim od trenutka kada se probudim do trenutka kada zaspim, što ponekad znači 18-časovni radni dan. Sada imam dovoljno ušteđene da platim decenije računa bez potrebe da radim, ali volim ovo što radim, i to je pomalo zarazno.

- Napravila sam stotine, možda skoro hiljadu, filtera za svoj organski Snapchat nalog, a takođe sam sarađivala sa brendovima. Ima nekoliko dana kada se odmaram, ali većina dana, ludi su sati. To je ekvivalentno punom radnom vremenu i zaista želim da nastavim sa tim. Želim da budem na čelu ove tehnologije - rekla je ona.

Od početka je prikupila preko 1,5 milijardi pregleda objektiva na Snapchatu, a njeni TikTok filteri su korišćeni preko 17.000 puta.

A kako je naučila da pravi filtere je prava neverovatna priča.

- Posle nekoliko sati gledanja tutorijala, napravila sam svoj prvi objektiv. Dobio je preko 150 hiljada pregleda za manje od 24 sata. Bila je to glava koja je poskakivala, bilo je tako grubo, ali ljudi su mislili da je smešno.

-  Društvene mreže su mi pomogli da ostvarim svoje snove.Moja mama je bila samohrana i odgajala je dvoje dece u maloprodaji sa malom platom. Znala sam kakva je njena muka u odrastanju. Moja mama je išla na posao svaki dan i ponekad bi kasno dolazila kući jer je imala dodatne smene. Mislim da je način na koji sam odrastala, a da nisam imala toliko, je ono što je dodatno razvilo moju maštu. Sve što sam mogla da uradim je da se fokusiram na to da se moji snovi ostvare - rekla je Sajrin.

Kako izgleda njega kuća i snova i neverovatna priča o zaradi na društetenim mrežama, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Britanka slučajno iznajmila ceo najluksuzniji hotel na Baliju umesto par soba: Dobila raj od odmora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>