• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

ZAVRŠILI STE STRUKOVNE STUDIJE, A ŽELITE DA ZAVRŠITE FAKULTET? Evo kako možete to da uradite!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekada su bile aktuelne strukovne, a danas akademske studije

  • 1
Mladić na laptopu, rad, Posao, zaposleni Foto: Shutterstock

Studirali ste strukovne studije, kako biste za kraće vreme obezbedili diplomu, da biste manje finansijski opteretili svoju porodicu i sebe, da biste što pre počeli da radite i u tome niste jedini ( ili "usamljeni").

Mnogo je studenata kao Vi, mnogo je studenata koji su završili strukovne dvogodišnje ili trogodišnje studije, ali je veliki broj i vas koji ste stali sa studijama.

Nedostajala vam je podrška tokom studiranja, dodatne finansijske pogodnosti, razumevanje za radno vreme, radne obaveze, ali je bio i evidentan nedostatak vremena za učenje. Život vas je odveo na potpuno drugu stranu, te ste zanemarili svoje dalje školovanje.

Devojka sa knjigama u rukama, Posao, zaposleni, biblioteka Foto: Shutterstock

Savremeno poslovanje pred sve nas postavlja nove izazove i zahteve. Praktične veštine u kojima ste odlični na svom poslu, nisu više dovoljne, već se zahteva viši stepen obrazovanja i diploma.

Želite li da završite započeto i uđete u akademski svet, obezbedite sebi i porodici bolji životni standard? Želite li da završite fakultet?

Želite li da dobijete posebne finansijske pogodnosti za studiranje na fakultetu i koja je najbolja opcija za vas?

Saznajte kakve posebne pogodnosti finansijske pogodnosti možete od ostvarite! Ukoliko ste zainteresovani da saznate popunite Upitnik.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>