• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zorica otišla na sezonu u Ameriku, radila dva posla i zaradila vrtoglavi iznos: Da li je ovo moguće?

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navodi da je u Americi provela 3,5 meseci, a potom je u snimku i otkrila čime se tačno bavila i koliko je tačno zaradila

  • 0

Zorica Bart, rodom sa Balkana, zaradila je pozamašnu sumu radeći kao sezonac u Americi.

Kako je Zorica objavila na svom TikToku, istovremeno je radila dva posla. Prvi koji joj je pronašla agencija, a drugi je našla sama.

Navodi da je u Americi provela 3,5 meseci, a potom je u snimku i otkrila čime se tačno bavila i koliko je tačno zaradila.

"Radila sam kao konobarica i hostesa, kao hostesti satnica mi je bila 15 dolara plus napojnice. Kao konobarica dobijala sam i po 150-200 dolara dnevno. Ja sam u tri meseca i za odrađenih 20 sati nedeljno na tom poslu zaradila 6.500 dolara", otkriva Zorica.

@zorica.barth Puno ili malo? 🤑 #fyp #foryou #workandtravel #workandtravel2023 #j1 #amerika #hrvatska #balkan #usa #dolari #zarada #sezona #putovanje #workandtravelgroupcroatia @workandtravelgroup.com ♬ original sound - Zorica Barth

Drugi posao je, kako kaže, bio posao kuvarice na hladnoj liniji.

"U jeku sezone sam radila oko 55 sati nedeljno, van glavne sezone 30 sati. Tu mi je satnica bila 20 dolara, a svaki prekovremeni sat 30 dolara. Na tom poslu sam zaradila 11.800 dolara. Sve zajedno sam, radeći ta dva posla, zaradila 18.300 dolara", navodi Zorica na TikToku.

I dok su u komentarima hvalili njen uspeh, bilo je i onih koji žive u Americi i tvrde da je teško zaraditi ovu sumu.

"Živim i radim u Americi 12 godina, a za pet meseci ne mogu da zaradim 18.000", stoji u jednom komentaru.

Zorica kaže i da joj troškovi života nisu bili veliki, te je rado odgovarala na pitanja pratilaca šta je koliko koštalo i da li je na ovaj iznos morala da plati neki porez.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>