• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kad božićna proslava u firmi krene po zlu: Oko 100 zaposlenih u Erbasu se otrovalo hranom

B. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Francuske zdravstvene vlasti trenutno vode istragu o izbijanju zaraze

  • 0
proslava, žurka Foto: Shutterstock

Božićna i novogodišnja proslava za zaposlene u podružnici Erbasa u Francuskoj doživela je, posledično, svojevrsni fijasko, pošto se desetine zaposlenih razbolelo nakon kompanijske zabave. Tačnije, njih 100

"Oko 100 zaposlenih u Erbas Atlantiku se razbolelo nakon što su se zarazili hranom (božićni ručak koji je organizovala kompanija)", rekao je portparol Erbasa u izjavi za CNN, ali nije precizirao o kojoj vrsti hrane je reč.

Srećom, u pitanje je lakše trovanje hranom, nastalo 15. decembra, a svi zaposleni su se vratili na posao ubrzo, saopšteno je.

Erbas Atlantik, osnovan u januaru 2022. godine, podružnica je Erbasa u potpunom vlasništvu, i specijalizovan je za avionska sedišta. Broji 13.000 zaposlenih u pet zemalja, a nesrećni božićni ručak dogodio se u Francuskoj.

Tamošnje zdravstvene vlasti trenutno vode istragu o izbijanju zaraze, rekao je portparol Erbasa, i dodao da se svi zaposleni dobro oporavljaju.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>