• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Danijela pokrenula neobičan biznis, Borani oduševljeni: Cvetomat stigao i na istok Srbije

Ekipa Biznisa

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona je svojim sugrađanima i svima koji posete Grad rudara donela osveženje, uz mogućnost da odaberu jedan od 15 cvetnih aranžamana

  • 0

Svojevrsna novina koja je od skora zaživela u većim gradskim sredinama, stigla je i na istok Srbije, tačnije u BorU pitanju je kupovina cvetnih aranžamana i buketa u bilo koje doba dana - posredstvom tzv. cvetomata. Da je cvetomat zaista dobra stvar u današnje vreme, Borani su se uverili pre godinu dana, zahvaljujući svojoj sugrađanki Danijeli Dinić koja je pokrenula ovaj neobičan biznis.

Kupovina cvetnih aranžmana i buketa preko automata funkcioniše ubacivanjem novčanica u prozor na aparatu, uz mogućnost da se po ukusu izabere buket ruža ili drugog cveća u bilo koje doba dana i noći. Recimo, ako ne stignete da kupite poklon na vreme ili zaboravite na to, cvetomat je pravi pogodak.

Prema rečima Danijele Dinić, posebno odgovara pripadnicima muškog pola, koji preko cvetomata mogu da se "iskupe" svojim lepšim polovinama za eventualno kašnjenje, ali "na ruku" ide i damama.

- Borani su vrlo pažljivi i mnogo vole cveće, pogotovo ruže. Imam svoju cvećaru i kada sam za cvetomat saznala u većim gradskim sredinama, rešila sam da ga omogućim i svojim sugrađanima. Istina, tek je godina dana kako ova novina postoji i građani i ne znaju toliko čemu služi i kako se dolazi do lepog cvetnog aranžama ili buketa. Međutim, oni koji su upoznati sa cvetomatom, oduševljeni su, jer ne treba mnogo unapred da razmišljaju o poklonu. Potrebno je jedino imati dovoljno novca i tražene novčanice koje se ubacuju u automat - kaže za Telegraf Biznis Danijela Dinić, koja je prva na istoku Srbije uvela u svoj rad ovu novinu.

Danijela je građanima Bora i ostalima koji posete Grad rudara donela osveženje, uz mogućnost da se odabere jedna od 15 ponuđenih kombinacija lepih cvetnih aranžamana. Danijela kaže da je za sada zadovoljna, jer su utisci onih koji kupuju preko cvetomata pozitivni, a nada se da će se sa ovim načinom kupovine cveća uskoro upoznati i ostali Borani.

(Telegraf Biznis/Milica Ristić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>