• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

NSZ organizuje tri sajma zapošljavanja u martu i aprilu: Prvi u Novom Sadu

V. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sajmovi zapošljavanja se nastavljaju u Kikindi 4. aprila i u Kanjiži 5. aprila

  • 0
Zapošljavanje, posao Foto: Shutterstock

Novosadska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) i Grad Novi Sad organizuju prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja, koji će u Novom Sadu biti održan u četvrtak 21. marta od 10 do 15 časova na Novosadskom sajmu, objavila je NSZ.

Poslodavcima će na sajmu na raspolaganju biti besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, kao i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica NSZ pri zapošljavanju.

Nezaposleni, zainteresovani za učešće na sajmu trebalo bi da se jave svom savetniku za zapošljavanje radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam.

Kikindska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizuje u aprilu dva sajma zapošljavanja, i to u Kikindi 4. aprila i u Kanjiži 5. aprila.

Sajam u Kikindi će biti održan u Spotskoj hali Partizan, a Kanjiži u Obrazovno kulturnoj ustanovi Cnesa.

Poslodavci kojima su potrebni novi radnici mogu da se prijave za učešće na ovim sajmovima i tako dobiju mogućnost direktnog kontakta sa velikim brojem radnika koji traže posao.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Video: Nebojša Lozo: Naši proizvodi su našli put do svakog kontinenta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>