• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sajam zapošljavanja u Prijepolju 25. aprila, nudi se 150 radnih mesta: Evo koji profili se traže

V. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najveća potražnja za trgovcima, administrativnim i računovodstvenim radnicima, komercijalistima, pravnicima...

  • 0
Posao, zapošljavanje Foto: Shutterstock/New Africa

Filijala Prijepolje Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizuje 25. aprila Sajam zapošljavanja u ovom gradu, koji će pratiti i Sajam obrazovanja, objavila je NSZ.

Očekuje se da će na sajmu učestvovati oko 25 poslodavca i da će ponuditi oko 150 slobodnih radnih mesta.

Poslodavci su iskazali potrebu za zapošljavanjem radne snage različitih profila, trgovaca, administrativnih i računovodstvenih radnika, komercijalista, pravnika, proizvodnih radnika, mašinskih tehničara, šivača, stolara, mesara, konobara, kuvara.

Na Sajmu zapošljavanja i obrazovanja svoje obrazovne profile i smerove prijepoljskim osnovcima i srednjoškolcima predstaviće desetak srednjih škola i visokoškolskih ustanova iz Prijepolja i okruženja.

Učenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola imaće priliku da se detaljnije informišu o uslovima upisa, smerovima i nastavnim programima, dok će srednjoškolci završnih razreda stručnih škola, koji ne planiraju nastavak školovanja, moći da se upoznaju sa poslodavcima i informišu o traženim zanimanjima.

Đacima završnih razreda osnovnih i srednjih škola biće omogućen i razgovor sa savetnikom za planiranje karijere iz NSZ na temu profesionalne orijentacije i izbora zanimanja.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>