• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slobodan poseduje hotel za pse i posao mu "cveta": Ovo je cena čuvanja, ali i uslovi

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kućnim ljubimcima obezbeđeni su uslovi slični kao kod vlasnika

  • 0
Pas uživa u bazenu Printskrin: TikTok/ The home project guy

Vlasnici kućnih ljubimaca za svoje četvoronožne prijatelje žele sve najbolje, zbog čega vlasnicima hotela za pse cveta posao. Čuvanje kućnih ljubimaca u uređenim pansionima, veterinarska usluga, nega, šetnja i briga - samo su neke od usluga koje kućni ljubimci mogu da dobiju u hotelima namenjenim upravo njima.

Odgajivač pasa Slobodan Lazić iz Sombora se ovim poslom bavi više od decenije i kaže da se potreba javila upravo pre nešto više od deset godina.

- Osetili smo da se javila potreba za takvom vrstom usluge. Imali smo naše pse, zatim one koje smo usvajali sa ulice i pomagali u udomljavanju. Kroz komunikaciju sa ljudima shvatili smo da postoji ozbiljna potreba, jer ljudi putuju, nemaju poverenja u komšiluk. Ljubimci su članovi porodice i treba im neko odgovoran ko bi o njima brinuo - rekao je Lazić za Ekapiju.

Kućnim ljubimcima obezbeđeni su uslovi slični kao kod vlasnika.

- Poenta je imitirati uslove u kojima je ljubimac boravio. Ako su bili u kućnim uslovima, onda borave u kući, ako su psi bili u dvorištu ili u boksovima, i ovde imamo otvorene boksove. Mace je malo teže sačuvati, jer su sklone bežanju, a penjati se za mačkama po drveću i krovovima malo je komplikovano, kao da imate majmunče ili vevericu - kroz smeh objašnjava ovaj Somborac.

Vlasnici kućnih ljubimaca koji se odluče da koriste ovakve hotele, u zavisnosti od dužine boravka i rase psa, moraće po danu da izdvoje oko 1.000 dinara.

(Telegraf Biznis)

Video: U Subotici se pravi baterija koja nas vraća na tehnološku mapu sveta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>