• 16

Hoćete kuću u Njujorku? Ako izdvojite 600.000 dolara dobićete onu sa čak 4 kupatila (FOTO)

Ovo su samo neki primeri kuća u okolini Njujorka

  • 16

Ako ste nekada razmišljali da kupite kuću u predgrađu Njujorka ili u nekom obližnjem mestu, ovo su cene koje bi vas možda zanimale. Kada biste se odlučili na taj korak verovatno bi vam bilo dovoljno jedno kupatilo, dnevna soba i još jedna spavaća. Pa na primer, jedna takva u Bruklinu prodata je za 675.000 dolara.

Svake nedelje, "Njujork tajms" objavljuje listu kuća koje su prodate, uz detaljan opis i cenu, pa je tako moguće uporediti različite objekte na različitim lokacijama. Za oko 600.000 dolara moguće kupiti kuću na Long Ajlendu, a moguće je uzeti i nešto mnogo luksuznije.

Evo šta biste sve mogli da kupite ako na računu imate 600.000 dolara. 

Na primer, kuća sa vrha teksta nalazi se na Long Ajlendu. Izgrađena je pre 61 godinu. Ima dva kupatila i tri sobe, a u kuhinji se nalazi i bar. U dnevnoj sobi se nalaze ugrađene police za knjige, a čak ima i bazen.

Na tržištu je bila 21 nedelju, prvobitna cena iznosila je 569.000 dolara, a prodata je za devet odsto niži iznos - 518.000 dolara.

Kuća koja se nalazi u Bruklinu i ima jedno kupatilo i dve spavaće sobe prodata je za 675.000 dolara i izgrađena je za vreme Drugog svetskog rata. Na tržištu je bila 30 nedelja i prodata je za nešto nižu cenu od prvobite 695.000 dolara.

205 Clinton Avenue, No. 7B, Clinton Hill kuce vile bogatasi

Foto: Douglas Elliman Real Estate

Ipak, ako biste nešto ekstravagantnije,morate da odete do Konektikata. Tamo za 655.000 dolara možete dobiti kuću sa četiri kupatila, kuhinju sa tri frižidera i dve mašine za pranje suđa, a takođe i četiri garaže.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • obogatio se onaj ko je prodao

    izgleda kako luksuzna vila divljeg zapada -tipicnog trosnog i jeftinog izgleda i interijera

  • Baki

    Garancija do prvog tajfuna.

  • Šta će meni

    Kuća od sperploce😀😀😀

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke