• 0

CBS International i Cushman&Wakefield proglašeni najboljima na tržištu nekretnina

Internacionalni partneri trijumfovali u svim kategorijama u izboru publikacije Euromoney

  • 0
CBS International, euromoney

Foto: Promo

Vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International i njen globalni partner, Cushman&Wakefield grupa, i zvanično su potvrdili lidersku poziciju i prema izboru uglednog časopisa Euromoney, proglašeni su za najbolje konsultante u svim konkurentnim kategorijama.

Kompanija CBS International trijumfalno je obeležila ovogodišnji izbor za najuspešnije u svom segmentu poslovanja, osvojivši prvo mesto u sve četiri kategorije

- najbolja konsultantska kuća za nekretnine;

- najbolji ekspertski tim za procenu vrednosti nekretnina;

- najbolja konsultantska kuća na polju posredovanja u kupoprodaji i izdavanju nekretnina;

- najbolja konsultantska kuća u oblasti istraživanja tržišta nekretnina.

Posebnu zanimljivost   predstavlja činjenica da je ovogodišnji pobednik na svetskom nivou, u istim kategorijama, grupacija Cushman&Wakefield, čiji je kompanija CBS International partner, te su tako internacionalni saradnici objedinili lokalnu i globalnu dominaciju i na najbolji mogući način krunisali saradnju.

Ugledna međunarodna finansijska publikacija, časopis Euromoney, već 15. godinu zaredom organizuje glasanje u kojem čitaoci, predstavnici top menadžmenta svetskih korporacija, finansijskih institucija i poznatih kompanija iz više od 75 zemalja, biraju najbolje konsultante, investitore i institucije na lokalnom i globalnom tržištu.

- Ponosan sam što je naša kompanija partner najvećih internacionalnih i domaćih klijenata u realizaciji njihovih važnih projekata, pa ovu nagradu vidim kao potvrdu našeg višegodišnjeg truda da na svaki zahtev odgovorimo stručno i posvećeno. Mi smo jedan od malobrojnih timova gde čitav menadžment tim radi zajedno više od decenije. Utoliko ova nagrada ponovo potvrđuje tezu da je sve u ljudima i jakom timskom duhu, a samim tim nas jasno i opredeljuje kojim putem ćemo se dalje razvijati i na čemu će biti naš fokus – istakao je Dragan Radulović, regionalni direktor kompanije CBS International, koja osim u Srbiji, svoje uspešno poslovanje regionalno unapređuje na tržištu Hrvatske, Crne Gore i Makedonije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>