• 0

Stambeno-poslovni kompleks u novobeogradskom Bloku 65 ponudiće moderne stanove premium kvaliteta

Zepterra - mesto gde stanuje sreća

  • 0
Zepterra

Foto: Promo

Sve što nam je na kraju radnog dana potrebno da sutra ustanemo kao novi, jeste sigurno utočište koje zovemo dom. Zato je jedan od najtežih zadataka izabrati mesto u koje ćemo smestiti najlepša osećanja i izgraditi dugovečne uspomene. Stambeno-poslovni kompleks ZepTerra smešten u atraktivnom okruženju novobeogradskog bloka 65,  između Bulevara heroja sa Košara sa jedne i ulice Tadije Sondermajera sa druge strane, sigurno je lokacija koja će budućim stanarima ponuditi bezbrižnu svakodnevicu.

Od ukupne površine od 100.000 kvadratnih metara, ZepTerra će čak 75.000 odvojiti za rezidencionalni deo kompleksa. Pored nesumnjivog kvaliteta najvišeg standarda koji će pružiti svim svojim stanarima, ZepTerra kompleks će karakterisati otmeni stil i sofisticirani dizajn, utkani u zen filozofiju.

Stanovi premium kvaliteta, struktura od dvosobnih do petosobnih, zadovoljiće i one sa najprefinjenijim ukusom. Sve stambene jedinice biće pripremljene za brzo uvođenje Smart house sistema, koji podrazumeva automatizovan i bežični način upravljanja kućnim uređajima, putem telefona ili tableta, kao i podešavanja vremenskog rasporeda za svaku od podržanih funkcija na tim uređajima.

Kompleks poseduje i podzemne garaže sa kontrolisanim pristupom, obezbeđene dvadesetčetvoročasovnim video nadzorom. Zelena oaza i raskošni park koji okružuju ZepTerra kompleks učiniće da stanari na trenutak zaborave da su u centru svih dešavanja, dok će sportisti i rekreativci uživati u dodatnim sadržajima poput ekskluzivnog spa centra i profesionalno opremljene teretane. Roditeljima će svakodnevnica biti olakšana jer će vrtić u okviru kompleksa biti savršeno mesto u kojem će o njihovoj deci brinuti stručni vaspitači i animatori.

Pored svih sadržaja i pogodnosti koje ZepTerra nudi, atraktivno okruženje ispunjeno maloprodajnim objektima, tržnim centrima, kafićima, restoranima, bankama, obrazovnim i zdravstvenim ustanovama, rekom i sportskim sadržajima, garantuje lokaciju idealnu za život.

Izgradnju impozantnog kompleksa ZepTerra, koja uskoro počinje, garantuju dve investitorske kompanije, Zepter Group sa sedištem u Švajcarskoj i prisustvom u preko 60 zemalja, kao i Yihai Properties Group iz Hong Konga koji se na srpskom tržištu nekretnina pojavljuju prvi put. Zepter Group važi za jednog od najvećih investitora u našoj zemlji, ali i u regionu, koji je realizovao neke od najvećih projekata u segmentu hotelske industrije, kao i brojne moderne poslovne i stambene zgrade na najlepšim beogradskim lokacijama. Priznati investitor iz Kine, Yihai Properties Group, osnovan 1989. godine, u svoj bogati porfolio upisao je oko osam miliona izgrađenih kvadratnih metara, sa najvećim investicijama u Kini, Dubaiju i Njujorku. Ovaj priznati investitor izgradio je Yihai Garden u Pekingu, ali i ostale luksuzne objekte u većim kineskim gradovima, kao što je Šangaj, Hong Kong, Šenžen i Guangdžou.

Ekskluzivni zastupnik prodaje ovog stambeno-poslovnog kompleksa je vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>