• 0
 ≫ 

Da li je ovo najstrašniji oglas za kuću? Vrisnućete kada ga vidite, bukvalno

 ≫ 

Jedan agent za nekretnine oglasio je kuću na prodaju, i dobio je kupca za samo četiri dana koristeći kostim maskote iz popularnog horor filma Vrisak.

  • 0

Džejms Pile odlučio je da se pre svega zabavi kada je prošlog vikenda stavio na tržište kuću u Lansingu. Tako je uzeo  kostim "Ghostface“ iz horor filma "Scream“ i fotografisao se u nekoliko kutaka kuće i tako napravio seriju fotografija koje podsećaju na kadrove iz popularnog horora, poput skrivanja iza zavese, sečenje bundeve velikim nožem i sl.

- Nadao sam se da ću, ukoliko uradim nešto novo i komično i pomalo blesavo prikupiti između 500 i 1.000 pregleda na oglasu - rekao je on.

Rezultat? Dok tipični oglasi nekretnina u Lansingu imaju oko 100 pregleda posle nedelju dana od postavljanja, njegov jezivo-komični post približio se cifri od milion pregleda samo na Zillovom sajtu za samo četiri dana nakon što je objavljen.

To je otišlo i dalje, pa su fotografije postale viralne, a pozvali su ga i u emisiju "Dobro jutro Ameriko". Tako da se očekuje da se rekord u pregledima još proširi.

Već ima jednog ozbiljnog kupca, dodao je.

Pile, koji ima već 15 godina iskustva kao agent za nekretnine, kaže da je ključno u poslu zadržati dobar ukus.

- Na primer ovo sa maskom. Koliko god sam se zabavljao, nisam želeo da bude previše zastrašujuće. Želeo sam da se i deca nasmeju - rekao je.

Pored toga, rekao je da se elementi horora dobro uklapaju u staru kuću od 1.568 kvadrata i njene originalne podove od tvrdog drveta i velike prozore.

- Upravo je to ispravna kombinacija koja je učinila da se tako brzo sve proširi - rekao je. "Učinili smo to klasično, i pravo je doba godine."

Takođe je bio siguran da će dobiti dozvolu vlasnice kuće pre nego što nastavi sa zastrašujućim fotošopom. - Rekla je da je oduševljena -

Za sebe lično misli da će ova slava brzo proći da će ga ljudi već sledeće nedelje zaboraviti.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>