• 80
 ≫ 

Nerealno jeftine kuće na sat vremena od Beograda: 100 kvadrata i 30 ari placa za 6.000 €

 ≫ 

Pregledajte oglase detaljno, možete svašta da nađete, bukvalno

  • 80
Kuća jeftina Foto: beogradskioglasi.com

Kada pomislite koliko košta kuća u Beogradu, ili okolini, obično vam se već u glavi zavrti od cifre koja vam samo i padne na um. Istina je međutim, da ukoliko malo imate strpljenja i volje i vremena da češljate razne forume i oglase možete prijatno da se iznenadite.

Možete tako lako "naleteti" na jednu kuću koja je oglašena ovih dana, ima 100 kvadrata na placu od 30 ari, i čak 6 soba, a udaljena je stotinak kilometaera od glavnog grada. 

Kuća jeftina Foto: beogradskioglasi.com

Dalje, kuća poseduje kuhinju sa trpezarijom, predsoblje, kupatilo, ostovu. Ima monofaznu struju, plin, dve septičke jame, gradski vodovod i bunar.

U dvoristu postoje velike pomoćne prostorije pogodne za razne delatnosti. A kako je naveo vlasnik, postoji i garaža. Sama bašta je 20 ari.

Kuća jeftina Foto: beogradskioglasi.com

U oglasu se nije preciziralo koliko je kuća tačno udaljena od Beograda, ali je u međuvremenu objava ažurirana pa piše da je reč o kući u Banatskom Karađorđevu. Ističe se da je potrebna popravka kuće iako je odmah useljiva. Navodi se i da je kuća uknjižena.

Sa ovim vlasnikom možete i da pregovarate i da ponudite, ako imate nešto u zamenu, a možda će vas cena najviše oduševiti - sve što smo nabrojali košta 6.000 evra. Kao automobil, polovan.

Kuća jeftina Foto: beogradskioglasi.com

Ukoliko pogledate malo šire možete pronaći divne kuće koje su jeftinije od prosečne cene stanova pa i kuća u prestonici, a uz njih dobijete i plac koji možete da pretvorite u dvorište iz snova ili čak plac koji je već pretvoren u savršeni kutak. O jednoj takvoj smo nedavno pisali.

Video: Ovu kuću u Ripnju u šali su nazvali Notr Ripanj

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    7. oktobar 2019 | 18:26

    Ma i da daju džabe,niko neće. Svi hoće u krug dvojke..

  • Cila Velja

    7. oktobar 2019 | 23:20

    Okrene mi se i mozak i zeludac,a srce zaboli,kad vidim ovakvu kucu...jer je neko tu ugradio deo svog zivota,a to sad vredi 6000€...???

  • Violeta

    11. oktobar 2019 | 23:20

    Molim sve stanovnike drzave Beograd da ostanu gde jesu, jer su poslednjih godina poceli da kupuju kuce i zemlju na planinama i selima van Beograda. Smetaju nam svojim ustogljenim stavom i razmisljanjem da je sve njihovo. Sav novac ide na uredjivanje glavnog grada dok je cela drzava zapustena,samim tim mnogima depresivna. Ja nikada ne bih menjala šumu za "dzunglu" i slobodno zadrzite Vaš grad.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>