• 2

Napišite pismo i osvojite noćenje u Julijinoj kući na Dan zaljubljenih

Ako pobedite, ovaj dan ljubavi će vam biti najbolji do sad

  • 2
Julijin balkon

Foto: Pixabay.com

Gde bi moglo biti romantičnije odsesti na Dan zaljubljenih nego u Julijinoj kući u Veroni? Airbnb poklanja jednom zaljubljenom paru noćenje i mogućnost da ovaj specijani dan prožive kao modernu Šekspirovu romansu.

Pobednika i njegovog partnera će dočekati lični batler koji će im biti na raspolaganju tokom celog boravka. Imaće priliku da uživaju u večeri uz sveće u velikoj sali za ručavanje koja će biti potpuno ukrašena cvećem. Za dekor i večeru je zadužen kuvar sa dve Mišelin zvezdice, Đan Karlo Perbelini.

Foto: Airbnb.com

Obilazak grada inspirisan pričom Romea i Julije je takođe uključen u nagradu. Nakon što par sa svojim privatnim vodičem završi obilazak, imaće priliku da pročitaju i odgovore na najsvežija pisma koja su napisana Juliji, a koja se nalaze u Julijinom klubu.

Ova kuća iz 13. veka će prvi put od 1930. godine ponovo postati ikonička kuća za boravak. Iako ne postoje dokazi u Šekspirovom delu da je baš ta kuća Julijina, „Casa di Giulietta“ je oduvek bila svetionik ka kojem zaljubljeni parovi putuju.

Foto: Airbnb.com

Nakon dana istraživanja grada ljubavi i čitanja hrpe ljubavnih pisama, srećni Romeo i Julija će provesti noć u originalnom „Letto di Giulietta“ krevetu koji je korišćen u Zefrelijevom filmu iz 1968. godine - prenosi Business Insider.

Foto: Airbnb.com

Sve što treba da uradite  kako bi na poklon dobili ovaj savršen Dan zaljubljenih u Veroni, jeste da napišete pismo i stavite ga na Airbnb sajt. U pismu treba da opišete vašu dirljivu ljubavnu priču i objasnite zašto bi baš vi i vaš partner bili idealni gosti ove kuće. Airbnb prima pisma do nedelje, 2. februara u 23:59 časova.

K.B.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>