• 0

Da li biste posle ovoga iznajmili nekome stan na dan? Napravili žurku, uništili mu kuću

Znamo ko će da razmisli sledeći put

  • 0
vila Foto: Pixabay

Jedna četvoročlana porodica je iznajmila raskošnu vilu u Čelsiju, u zapadnom Londonu, po ceni od 5.500 britanskih funti za jedno noćenje.

Ipak, ono što je trebalo da bude miran porodični odmor, pretvorilo se u zabavu za oko 500 osoba. Šezdesetsedmogodišnji Majkl Harod koji je u vlasništvu ove sada oštećene vile je iznerviran i sada tuži Airbnb, zahtevajući od njih skoro milion dolara, nakon što je 500 osoba vandalizovalo njegovu vilu.

Šteta je tolika da je on dva i po meseca proveo u popravkama svog luksuznog doma, što ga je koštalo skoro 600.000 dolara.

Harold je podneo tužbu londonskom sudu, gde njegovi advokati optužuju sajt da su mu ponudili isplatu od samo 134.000 dolara, što ne pokriva ni polovinu troškova koje je imao tokom renoviranja vile.

Airbnb ga je još više razljutio kada je otkazao rezervacije i skinuo njegov post sajta bez prethodnog obaveštenja. Samim tim, vlasnik vile gubi 12.450 dolara po noćenju.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>