• 0
 ≫ 

Humanošću do krova nad glavom: 20.000 u Srbiji bez adrese, ovo je način da dođete do svog stana

 ≫ 

Kada se razmatra kupovina nekretnine na kredit, svi smo svesni da biramo banku sa kojom ćemo jako dugo sarađivati

  • 0
Srecna porodica, familija, useljenje, nova kuca Foto: Shutterstock

Zato je važno odabrati instituciju kojoj verujemo, koja nam nudi pravu opciju za naše potrebe, koja ume da odgovori na naše specifične zahteve, a NLB Banka je jedna od institucija koja se u ovom kontekstu sve češće pominje.

U NLB Banci, znamo da je kupovina nekretnine jedna od najznačajnijih investicija u životu i zato smo tu za vas, da vas posavetujemo, da budemo vaš partner i pomognemo da tu investiciju realizujete što jednostavnije.

Sa željom da vas podržimo kada želite da obezbedite krov nad glavom za sebe i one koje volite, ponudili smo stambene kredite sa rokom otplate do 30 godina, sa minimalnim učešćem od 20 odsto ili bez učešća i depozita. Više o stambenim kreditima NLB Banke možete pročitati ovde.

I to nije sve! Pomažući vama da dođete do krova nad glavom, odlučili smo da pomognemo i onima koji krov nad glavom nemaju. Zato je NLB Banka krajem 2019. godine pokrenula akciju namenjenu podršci jednoj od ranjivih kategorija stanovništva koji spadaju među najmarginalizovanije – beskućnicima.

Uz svaki odobreni stambeni kredit, banka je izdvajala 10 hiljada dinara za podršku institucijama u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, koje brinu o beskućnicima, sa ciljem unapređenja kvaliteta života njihovih korisnika.

Inače, u našoj zemlji, prema podacima republičkog zavoda za statistiku, živi blizu 20 hiljada ljudi bez adrese, a najveći broj beskućnika u Srbiji živi u beogradskom regionu. Oni su se našli na ulici iz različitih razloga – razvoda, migracija, bolesti, nasilja u porodici, starenja i pada društvene solidarnosti.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>