• 0
 ≫ 

Prodaje se plac u Beogradu, lokacija idealna, cena 8.000 dinara po kvadratu

 ≫ 

Obaveza investitora biće da izvede sve radove na pripremanju i opremanju građevinskog zemljišta

  • 0
na prodaju

Foto: Pixabay

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je oglas o javnom nadmetanju radi otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Beograda u privrednoj zoni Gornji Zemun, uz Batajnički drum.

Javno nadmetanje održava se danas u Direkciji.

zemljiste, Batajnica

Foto: Printscreen

Za prodaju je oglašeno zemljište u privrednoj zoni Gornji Zemun, koje čini građevinska parcela GP2 u svojini grada Beograda površine 7.276 kvadratnih metara. Na parceli je dozvoljena izgradnja objekata privredne delatnosti, koji mogu imati širok spektar namene: proizvodnja, skladištenje, prodaja, sport, zabava, usluge, tehnološki park, naučno-istraživački kompleks, slobodne zone i drugo.

Početni iznos cene za otuđenje građevinskog zemljišta utvrđen je na osnovu izveštaja o proceni tržišne vrednosti i iznosi 8467,81 dinar po kvadratnom metru zemljišta, što ukupno za građevinsku parcelu iznosi 61.611.785,56 dinara.

Zemljište će biti prodato investitoru koji ponudi najveću cenu, koja mora biti ista ili veća od početne i kasnije se ne može umanjivati.

Obaveza investitora biće da izvede sve radove na pripremanju i opremanju građevinskog zemljišta u okviru svoje građevinske parcele u cilju povezivanja objekata sa odgovarajućim sistemom gradske infrastrukture i da sa nadležnim komunalnim preduzećima i drugim pravnim licima ugovori i plati troškove za elektrodistributivnu i telekomunikacionu mrežu i objekte, kablovske distributivne sisteme, mreže i objekte toplifikacije i gasifikacije i drugo.

Video: Kako naći stan u situaciji kada cene nekretnina i zakupa divljaju?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>