Vučević o planovima u trećem uzastopnom mandatu: "Sve je definisano ciljevima u narednim godinama"

Izgradnja četvrtog mosta jedan je od ključnih projekata oko čega su okupili i Republika, ali i sve stručne institucije - rekao je novi-stari gradonačelnik Novog Sada

Komentari

  • Stela

    22. septembar 2020 | 15:11

    Margit, svaka rec ti je na mestu, ali videcemo rezultat.

  • Margit

    22. septembar 2020 | 14:25

    Divno gradonacelnice, ali samo jedna sugestija, i pitanje, zasto Vasi direktori u javnim preduzećima ignorisu strune ljude i sa drzavnim fakultetima, jer ne pripadaju vladabucoj stranci ili nijednoj. Pa im odredjene sektore vode priuceni ljudi ili sa diplomama neadekvatnim i sumnjivog porekla. Zasto to bar sada ne ispravite, znate Vi to dobro, cak i poznajete te strucne ljude, ali ni sugestiju ne dajete direktorima da ih angažuju prema strucnosti nego im daju najnizu platu, trpe mobing i slicne stvari.Imate priliku da to ispravite, i postaviti strucnjak gde im je mesto, a ne da budu za potnusurivanje i da trpe mobing od pojedinih rukovodilaca Sluzbe i menadžmenta, je ako nisi vrednovanje prema znanju i zvanju svi te........ Pozdrav gradonacelnice, verujem da ce te se potruditi da to resite. Vas otac je bio divan covek u skupstini grada znao je da cenu strucni kadar, a ne samo politiku.

    • 22. septembar 2020 | 14:43

      Sava

      @Margit

      I da je istina ne može da bude validno jer ne znamo ko ste, gde radite i kako ste došli do tih podataka.Evo ja sumnjam da ste vi jedna od takvih, zaostalih iz prošlih saziva, koja vidi ono što ranije nije videla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA