• 0
 ≫ 

Ulaganje u nekretnine – najbolja investicija

 ≫ 

Ekskluzivna lokacija prvog kondominijumi na Novom Beogradu omogućava uživanje u šetnji pored reke, šoping u jednom od najvećih tržnih centara u regionu, kvalitetno slobodno vreme provedeno u bioskopima, pozorištu…

  • 0
Wellport, nekretnine

Wellport/Foto: Promo

Kupovina stana je najbolja investicija, bez obzira na to da li ćete u njemu živeti, izdavati ga, ostaviti ga svojim potomcima. Isplati se u svakom slučaju, jer je to zalog za budućnost i najbolji način da sačuvamo stečeni kapital.

Zato je važno da prilikom odabira stana obratite pažnju ne samo na lokaciju i veličinu, već i na čitav niz parametara, kako biste bili sigurni da svoj novac ulažete u ono što je najbolje na tržištu.

Kvalitet gradnje, poštovanje rokova i zakonskih regulativa mogu da vam garantuju samo provereni investitori, poput kompanije – Shikun & Binui Group, koja je osnovana 1924. godine, a danas predstavlja globalnu korporaciju koja posluje u više od 20 zemalja širom sveta. Projekti ove vodeće izraelske kompanije za infrastrukturu i nekretnine su odavno postali sinonim za kvalitet, komfor i savremenost.

Wellport, nekretnine

Wellport/Foto: Promo

Wellport – prvi kondominijumi na Novom Beogradu, gradi upravo Shikun & Binui Group, a prvi stanari su prethodnih meseci imali priliku da se uvere u sve prednosti ovog savremenog stambenog kompleksa.

Recepcija na ulazu u kondominijum, kartični pristup, profesionalno obezbeđenje i neprekidni video nadzor pružaju vrhunsku bezbednost. Osim toga, zelene površine i sav dodatni sadržaj na otvorenom, dostupan je isključivo stanarima, tako da tokom policijskog časa, koji je uveden kao mera prevencije širenja korona virusa, stanari Wellporta nisu morali da brinu o higijeni zajedničkog prostora, niti su bili vremenski ograničeni kada požele da se rekreiraju, opuste u prirodi ili prošetaju svoje kućne ljubimce.

Wellport, nekretnine

Wellport/Foto: Promo

Koncept života u kondominijumu najviše je pružio roditeljima i njihovoj deci, ali i najstarijim stanarima koji su bezbrižno uživali u parku i ostalim dodatnim sadržajima Wellporta.

Ekskluzivna lokacija prvog kondominijumi na Novom Beogradu omogućava uživanje u šetnji pored reke, šoping u jednom od najvećih tržnih centara u regionu, kvalitetno slobodno vreme provedeno u bioskopima, pozorištu… Osim toga, đacima su u blizini nekoliko osnovnih i srednjih škola, kao i fakulteti.

Stanari Wellport kondominijumi su za korak ispred ostalih i zbog toga što su njihovi stanovi spremni za implementaciju Smart House sistema koji omogućava daljinsko upravljanje rasvetom, podnim grejanjem, bojlerima…

Wellport, nekretnine

Wellport/Foto: Promo

Prodajna kancelarija i pokazni stan nalaze se u Ulici Tadije Sondermajera 1 – tamo ćete se lično uveriti zašto se za Wellport kaže da je to sigurna luka dobrog života, najbolja investicija koja čuva vaš novac.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>