• 0

Spektakularni joga centar na prodaju: Košta 1,5 miliona evra, ima podzemne saune i kadu uz vodopad

Prostire se na pet hektara, u oblasti Hajlend, u Škotskoj

  • 0
vodopad

Foto: Pixabay

"The EcoYoga Centre" je raj na zemlji: nalazi se u divljini, u oblasti Hajlend (Škotska), a trenutno je na prodaju, po ceni od 1,5 milion evra.

Ovo odmaralište uključuje đakuzi, podzemne saune, dve kade na otvorenom (sagrađene na mestu nekadašnjeg baronijalnog dvorca).

Ovaj impresivni centar za jogu i opuštanje nalazi se u blizini sela Ford, a troši obnovljivu energiju kroz solarni termalni sistem grejanja. Jedna od kada na otvorenom nalazi se tik uz reku i vodopad.

Ako volite zov divljine i egzotiku, dopašće vam se činjenica da je "stanovnik" ovog centra i hibridna Škotska divlja mačka Lili.

One su, naime, među najređim sisarima u Velikoj Britaniji i vrsta koja bi uskoro mogla da nestane sa Zemlje.

 

Vlasnici ovog centra, Nik i Rejčel, poseduju ga od 2006. godine, a proveli su pet godina obnavljajući nekretninu, budući da je ovde nekada bio rekreativni centar.

Par se sada seli u Edinburg i zato prodaje "The EcoYoga Centre". Iako ih život sada odvodi drugim putem, kažu da su 14 godina uživali budeći se uz zvuk reke i živeći u harmoniji s prirodom.

 

Centar je privremeno zatvoren zbog pandemije Covid-19, ali se ovaj bračni par nada da će im očekivani rast naseljavanja sela, pomoći da brže prodaju ovu vrednu imovinu.

Takođe, navode da će ljudima jedan ovakav centar za opuštanje biti od velike važnosti nakon karantina i života u 4 zida.

 
 
 
View this post on Instagram

Put a spring in your step with Scaravelli the inspired yoga ... @ecoyoga_scotland with @helennoakesyogachavuttiA post shared by ecoYoga (@ecoyoga_scotland) on

 

Video: Sveto ostrvo na korak od Atine

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>