• 3

Kupio ostrvo sa tri plaže i sedam kuća, platio 6 miliona dolara, a nije ga ni video

Prodaja ovog ostrva ukazuje na sve zastupljeniji trend među bogatim koji se, usled pandemije koja je ukinula gotovo sva putovanja radi razonode, sve više okreću kupovini privatnih ostrva

  • 3
Ostrvo Islai, Škotska

Ilustracija/ pixabay.com

Privatno ostrvo u Irskoj sa tri plaže i sedam kuća prodato je za preko 6,3 miliona dolara, a da ga anonimni kupac pre toga nije ni posetio.

Hors ajlend, ostrvo površine oko 15 hektara koje se nalazi severozapadno od kopnenog dela Irske, prodato je nakon pregovora koji su se uglavnom odvijali preko Vocapa.

 

Anonimni kupac iz Evrope je pre kupovine ostrvo video samo na snimku, pridruživši se izuzetno bogatim ljudima koji su se odlučili na kupovinu privatnog ostrva tokom pandemije korona virusa.

Ostrvo s netaknutim prirodnim pejzažima ima tri plaže, privatnu luku, puteve, helidrom, teniski teren, teretanu, jednu glavnu kuću površine 4.500 metara kvadratnih i nekoliko vikendica koje gledaju na Atlantski okean.

Agenti za nekretnine tvrde da su tokom pandemije korona virusa prinuđeni da kupcima ponude virtuelno razgledanje. Oni ističu da prodaja Hors ajlenda ukazuje na sve zastupljeniji trend među izuzetno bogatim ljudima koji se, usled pandemije korona virusa koja je ukinula gotovo sva putovanja radi razonode, sve više okreću kupovini privatnih ostrva.

Video: Bogata istorija i snažno prijateljstvo sa Srbima: Evo zašto morate da posetite Krf

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna

    15. jul 2020 | 17:55

    Jadan on

  • Cika Velja

    15. jul 2020 | 23:32

    Jedan kupi ostrvo sa sest kuca...drugi beskucnik jer je ostao bez posla i nema da placa kredit??? Ovo je samo konstatacija,a pitanje je... kako se zove takvo drustveno uredjenje?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>