≫ 

Dva naselja u Beogradu, dve priče: Jedna žena prodaje stan godinama, druga ga je prodala za dva sata

 ≫ 

Na suprotnim stranama naše prestonice su Miljakovac i Novi Beograd (Blok 45). Dok se u prvom naselju stanovi jedva prodaju, u drugom idu "kao alva"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Agentica za nekretnine
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ivan V

    12. septembar 2020 | 22:50

    Prica je tendenciozna i sracunata na umanjenje cene kvadrata na Miljakovcu i Kanarevom brdu da bi neko na toj lokaciji kupio stanove jeftino pre nego sto se zavrsi bulevar Patrijarha Pavla. To ce omoguciti da se iz tih krajeva stigne do mosta na Adi za 15 minuta, a do centra, Nbg i Zemuna za 30 minuta a da se pritom zivi u krajevima sa manje saobracaja uz cvrkut ptica pri polasku na posao

  • Sirano

    12. septembar 2020 | 21:12

    Smesno mi je ovo velicanje Novog Beograda a do juce niko nije hteo tamo. Nego namnozilo se tamo preduzeca i novih zgrada, valjda trce zbog Novaka Djokovica i sl gluposti. U Beogradu sam od 1988 i stanovao sam po raznim delovima grada,a na NB sam i radio godinama. Širok je pojam Novi Beograd.Nije isto NB kod Sava centra i kod opstine ili NB gde okrece tramvaj.Pa ti delovi posle Belvila su kao crnacke cetrvrti u Njujorku. Tamo nekada niko nije isao a i ostali delovi NB nisu bili bas na ceni. Smesno mi kad vidim da su cene bar 2000eu oko Starog aerodroma i one ogromne nove zgrade od 40 spratova. I price da NB ima dobru vezu su bajke. Od mora automobila popodne se ne moze proci a ni vratiti sa posla ko tamo radi.NB je tako blizu a zapravo tako daleko. Na Miljakovcu sam ziveo 11 godina i ako se budem selio opet bih pre ziveo na Miljakovcu nego na NB. Da ne pricam sto su stanovi dosta jeftiniji na Miljakovcu, veci mir, svuda zelenilo, zna se gde je parking a gde idu pesaci, prevoz je dobar. Sad sto ima nekih zavucenih ulica, pa to ima u svakom kraju. NB je dosadan i vulgaran, leglo skorojevica kao i centar grada. OVaj stan u pokrovlju sto baba dugo prodaje, ona nije napisala a moze biti da taj stan tj zgrada nema lift,a stan je bar na 4. spratu a mozda i petom. Ima takvih zgrada na Miljakovcu, to odmah obara cenu stana. Inace na Miljakovcu moze da se nadje solidan stan od 37m za po 1100 evra metar, sto je povoljno a lokacija i ostalo je takodje ok za obican narod.

  • NBGD

    11. septembar 2020 | 21:15

    jbt. najjaci kraj. voleeeeem