≫ 

Pečeni kesten iz rerne: Poslastica koju ćete ove jeseni rado praviti svaki dan

 ≫ 

Spreman za tili čas!

Komentari

  • Nišlija

    24. oktobar 2020. | 20:59

    Evo ja probao. Ispoštovao recept od a do š. Računajte dobrih 70% gubitka, jer se na 1kg toliko ne ljušte lepo, znači odpadoše mi zanoktice 😅 da se ne lažemo, kesten je skup, a kupio sam lep, krupan....bolje kupite ovako na ulici, ili ako neko ima pravi recept neka ga podeli.

    Podelite komentar

    • 26. oktobar 2020. | 00:09

      Co21

      @Nišlija

      Nesta ti tu nisi dobro uradio. Ne moze se to meriti nikad sa kestenom pecenim na vatri, ali ovako sam probao nekoliko puta i sasvim sam zadovoljan. Vazna je jedna stvar, da ga dobro zaseces. Ovi kad ga peku na gasu u gradu, ne zasecaju ga uopste. Mi kuci smo uvek malo cepnuli, cisto da se otvori ljuska, da ne pukne pod pritiskom. Ovaj u rerni moras dobro zaseci, onako u krst, a mozes i na slici videti kako je zasecen. Dok se takav pece on ce se vec i sam rascvetati. Ja sam sebi na netu kupio nekakvu spravu bas za to zasecanje kestena. Mnogo prakticna stvar.

      Podelite komentar