≫ 

Sve lošija iskustva s našim majstorima: "Parketar odbio da pomeri kutiju s poda, okrenu se i ode!"

 ≫ 

Kakve su vaše priče vezane za renoviranje stana i odnos sa majstorima?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sd boy
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • DRagutin

    10. oktobar 2020 | 05:55

    Došlo je do toga da svaki je zanat zlata vredan! Uvek je tržište odredjivalo cenu, bilo i biće uvek! Pa kako se kome svidja...

  • Zorica

    03. oktobar 2020 | 23:52

    Moj suprug nije majstor,ali je stavljao zidne plocice u kuhinji sam. S obzirom da nije znao,plocice je krenuo odozgo da stavlja a ja drzala dok ne vezu. Parket je sam stavljao,gletovao zidove. Masinu za hoblovanje parketa pozajmio i sam hoblovao i sam lakirao. Izolaciju zidova spolja sam. Nismo bili u mogucnosti da platimo majstore i on je uradio verujte savrseno,ravno sve pod libelom. A da i uradio fuge na plocicama pedantno. A danas naci dobre i prave majstore je dobiti premiju na ....

  • Marko021

    03. oktobar 2020 | 20:47

    A danas sve i svasta sebe naziva majstorom. Moj primer sa laminatom. Stavljao laminat u jednu sobu i sad to ce raditi majstori parketari po preporuci. Poceli oni, laminat prva klasa, sa nekakvim mozaikom, znaci moras znati odakle ces poceti. Ja jos kupio dovoljno viska zbog secenja. Jedva oni to slozise i na kraju mi rekose da ako slucajno budem hteo stavljati taj laminat jos negde, da njih nikako ne zovem. Reko dobro je, nacemo druge. Sa drugima je tek bio dozivljaj, prica za sebe... Onda moleri..pa to je da ne poverujes. Oni u toku sezone uzmu na sebe tri puta vise posla nego sto mogu postici, alavo, prokleto. I onda kako se nema vremena skoro svugde urade klasican fuseraj. I takvi su ogroman broj majstora, bez izuzetka sto se tice struke. Meni kad su gletovali bilo je rezanih kanala, nesta zbog struje, pa kasnije malterisano. Ja kada sam video kako to ide, morao sam pre njih na grubo gletovati te kanale, pa tek onda njih pustiti. Na kraju se videlo tamo gde ja nisam preventivno reagovao, te njih pustio odmah, tu se poznaju tragovi i pre sledeceg krecenja ce se morati opet gletovati. Sve se desava zbog njihove brzine i prebukiranosti. Najbolje je ko moze, ima bar malo znanja i vremena da sam sebi uradi. Nije to neka filozofija, a oni je opet predstavljaju kao da rade operaciju na srcu.