• 17

"Moj plac je s razlogom na ceni, a pljuvaće ga onaj ko truli u garsonjeri": Šta kažete na ovaj oglas

Jedan korisnik popularne društvene mreže je podelio neobičan oglas za prodaju placa, na koji mnogi nisu dobro reagovali... Jedan od komentara je: "Ovako nikada nećeš prodati plac"

  • 17
njiva

Foto: Unsplash

Otkako postoje društvene mreže, možemo svakog dana da vidimo ko šta misli ili ima da kaže o nekoj temi. Ta onlajn forma komunikacije je pregazila manje popularne forume, i zauzela dominantno mesto u sferi popularne medijske kulture.

Zašto je to važno? Stavovi većine, ali i manjine, "prosuti" naširoko na Fejsbuku, Instagramu ili Tviteru, bude u ljudima različite emocije: nekoga razbesne, rastuže, dok nekoga podstaknu i oraspolože.

Pre nekoliko dana, kada smo pisali o ceni ajvara, onima koji drže cenu od 700 dinara za teglu, a naišli su na osudu zbog toga, sigurno da je prijalo kada su videli komentare podrške od nepoznatih ljudi. Svi smo mogli da ih pročitamo ispod tekstova o toj temi, ili na društvenim mrežama.

Isto tako, ljudi paralelno sa tim najčešće komentarišu cene nekretnina u Srbiji: da li je neki grad precenjen, odnosno potcenjen, da li gazde stanova "drže bezobrazne cene" kada izdaju smeštaj, koliko treba da košta plac ili njiva na tom i tom mestu... Odjednom ili oduvek, svako ima svoje mišljenje.

Jednog korisnika Fejsbuka, koji prodaje plac u Novom Sadu, ta pojava"je naterala da napiše posvetu svima onima koji vole da "pametuju" i govore koliko šta treba da košta. Ipak, nije baš naišao na dobre reakcije od svih. Neki su rekli da takvim stavom ništa neće postići, tj. neće prodati svoj plac.

On, naime, prodaje plac u Vojvodini od 450 metara kvadratnih za 31.000 evra. Kako je naveo, cena je fiksna, jer ne žuri da proda svoje imanje, a ovom pesmicom je naljutio mnoge zato što je (in)direktno potkačio sve koji žive u gradu, u malom stanu, ili van Novog Sada.

plac, novi sad BLUR

Foto: Printskrin/Facebook

Pišite nam u komentarima kakav je vaš stav o ovakvom oglasu za prodaju placa i da li se slažete sa njegovim opisom.

Video: Cene nekretnina u Subotici ostale iste, a potražnja opala

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    9. oktobar 2020 | 11:32

    Ma moj plac na Fruškoj Gori, udaljen 6 km od Novog Sada, ne bih dao ni za milion evra. Ono u cemu uzivate, sto vas smiruje i opusta, nema cenu.

  • Dusan

    9. oktobar 2020 | 10:58

    Mozes da pevas ne brini neces ga prodati...

  • Хрвоје

    9. oktobar 2020 | 11:34

    Ја бих га заокружио на 50000е.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>