• 2
 ≫ 

Da li biste kupili kuću iz najjezivijeg psiho-trilera svih vremena? Prodaje se u originalnom izdanju

 ≫ 

Nalazi se u Pensilvaniji i košta 300.000 dolara

  • 2
kuća, kad jaganjci utihnu

Foto: Printscreen/Youtube/NewYorkPost

Gotovo da nema osobe koja nije gledala neprevaziđeni psiho-triler "Kad jaganjci utihnu", sa Entonijem Hopkinsom i Džodi Foster u glavnim ulogama.

Ipak, samo retki imaju "stomak" za tematiku filma i scene u njemu, pa ćete često čuti epitete poput "jeziv" i "strašan", koji se vezuju za ovo remek-delo. Takav utisak na gledaoce ostavlja i kuća iz filma, koja je na prodaju već neko vreme. Ona je, naime, bila dom serijskog ubice Bafala Bila.

Nalazi se u Pensilvaniji i prodaje se za 300.000 dolara. Njujork Post je opisuje kao "creepy house", a zanimljivo je da se ljudima koji komentarišu kuću na Jutjubu, ova nekretnina uglavnom sviđa. Štaviše, zamerku imaju samo za to što kuća ima jedno kupatilo na četiri sobe.

Iako su u njoj snimane fiktivne scene, ne možemo da se odupremo utisku da nas pomalo "plaši". Osim toga, kuća nije renovirana, što joj podiže vrednost, a sagrađena je davne 1910. u viktorijanskom stilu i ima tri sprata.

Oni koji vole autentičnost, ceniće to što ova nekretnina i dalje ima originalne drvene podove, kamine i zidne tapete, za koje se navodi da su u "odličnom stanju". Jedina razlika, vezana za kuću, u odnosu na tri decenije unazad kada je film snimljen - jeste podrum. On sada nije tako jeziv, pretvoren je u vešernicu i ostavu.

Budući kupac bi mogao pametno da iskoristi ovu nekretninu, da od nje napravi "muzej" ili je iznajmljuje na noć ljubiteljima ovog filma, koji bi želeli da osete kako je biti u kući u kojoj je sniman jedan od najboljih filmova ikada.

Podsetimo, "Kad jaganjci utihnu" je film iz 1991. godine, u režiji  Džonatana Demija. Dobio je čak pet Oskara, a baziran je na knjizi Tomasa Harisa.

Video: Hostel sa vrtoglavim pogledom: Kuća u vazduhu smeštena na visini od 20 metara

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    14. oktobar 2020 | 09:05

    Pa zavisi dal ima zamrzivac da popakujem to sto cu da raspolutim 🤣 i naravno zavisi kakva je izolacija jer zime znaju da budu gadnee

  • Dr prda

    14. oktobar 2020 | 09:28

    Kuća izgleda lepo,kupio bih je naravno ali samo da je u Beogradu ili eventualno u Pančevu jer ja gađam samo IN destinacije...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>